Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Ramazan pidesi.. Senin boşluğunu simitle doldurmaya çalışıyorum.. Ama ne mümkün..

Birde şöyle bir durum var ki: Ramazandan sonra pide yiyesin gelmiyor.. Gelsede lezzet vermiyor.. Lezzet verse de ruhsuz oluyor.. Birşeyler eksik kalıyor vesselam..

Hayatın nefes sağanağına ağlayarak katılıp ağlatarak ayrıldığımız dünyada,dertlerimize virgül koyan gülümsemeler ve kalbimizi dans ettiren şarkılar olmasa, çünkü avukatlığımızı unutmaya kararlı insanlar olmayı unutacağız.
Farkındayım, ömründe defolup gitmeye hazır bıkkın tecrübeleri, heyecanlı rolüne alıştırıyoruz. Açık kalan kapıyla cam arasındaki anlaşmazlık kadar sinir bozucu oluyor mutluluğu beklemek. Fakat buna karşılık olarak da, kendi şahsi duygularını bağırırken, isyanları, hazları, inatları doğrultusunda tatmin olamayan insanlığa '' doyum tartısı '' keşfedemedi dünya..
Güneşten gölge çıkınca adı değişen saatlerin yaşattıklarına alıştığımız derecede, şükür dediğimiz hayatın olanaklarına bir olumsuzluk girdiğinde kaliteli düşünmeyi beyne alıştıramasak da , dilimizi kilitlemeyi bilemeyecek sabır yoksunu olmayalım. Farkındalıklarına mantık tarifiyle davranma sanatıdır kalite...

Yetlilerini nasıl kullanacağını bilmeyen kişi her kimse bu işi yapmasın. Artık bu gereksizliği kim yaptıysa o alınsın üzerine.

Ankara'dan dönmeyi sevmiyorum ama yapacak birşey yok , sabah evrak işlerine kaldığımız yerden devam edeceğiz tabi birde tatil planımız var onu bu hafta netleştirmemiz lazım herşeyin hayırlısı olur inşallah.

Babamın izine ayrılması ile beraber bizimkiler ailecek didim'e tatile gittiler :) Ben mecburen kırıkkale'de kaldım iş var memuruz sonuç olarak :) Neyse ki bizde bi 5 gün kaçamak yapacağız oteli bulduk hesap kitap yaptık yarın rezerve işlemleri bittikten sonra yine buralarda olacağım ;)

Sahilde bir cafe hoşuma gitti oturdum garson geldi.
Wifi var mı ? dedim.
Var efendim dedi.
Şifreyi söyler misiniz ? dedim
Atatürk'ün doğum ve ölüm tarihi efendim dedi.
Neden 1881-1938 demediniz ? dedim.
Bilmeyene vermiyoruz efendim dedi...

Tesadüfen bir yerde okuduğum bu diyaloğu okuduğumda TÜRK olduğum için bir kez daha gurur duydum.

Havuz deniz gezme yeme içme derken uyumadan akışa devam akşam yemeğine kadar biraz dinlenelim sonra yansın geceler :) Alanyada değişen birşey olmasada seviyorum bu memleketi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri