Yazı hemen geçip eylüle varmak istiyorum. Aslında yazın yaşayacağım bilinmezlik korkutuyor beni.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 19 May 2016 #961 Yazı hemen geçip eylüle varmak istiyorum. Aslında yazın yaşayacağım bilinmezlik korkutuyor beni.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 19 May 2016 #962 Zaman lazım elbette ama ölene kadar beklemek mantıksız
Efsunkar Bayan Üye 19 May 2016 #964 ---> Karalama Defteri Gözlerimi ve kulaklarımı kapadım, diyordu. Artık istediğiniz kadar ihanet edebilirsiniz. Sizi görmüyor ve duymuyorum.
---> Karalama Defteri Gözlerimi ve kulaklarımı kapadım, diyordu. Artık istediğiniz kadar ihanet edebilirsiniz. Sizi görmüyor ve duymuyorum.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 20 May 2016 #966 SAATİNİZ Bir bakıyorsunuz üç. Bir bakacaksınız hiç.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 May 2016 #968 Kıymet Bildiklerim Gibi , Benimde Bilinir mi ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 21 May 2016 #970 Bahar gelmezdi, ağaçlar çiçek açmazdı, seni bulmasaydım. Ümit Yaşar Oğuzcan
Efsunkar Bayan Üye 21 May 2016 #972 ---> Karalama Defteri Yükümüz ne kadar ağır ve zahmetIi oIursa, ruhumuzu o oranda eğitir ve yüceItir.
---> Karalama Defteri Yükümüz ne kadar ağır ve zahmetIi oIursa, ruhumuzu o oranda eğitir ve yüceItir.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 May 2016 #973 Orjinal faşist,dinci faşist, sosyal solcu faşist Güzeldi.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 23 May 2016 #975 "Aklımda hiçbir şey yoktu. Çünkü o sıralar sana rastlamamıştım daha. Sonra sen çıktın geldin. Ortalığı güzelledin, beni ben ettin." Cemal Süreya
"Aklımda hiçbir şey yoktu. Çünkü o sıralar sana rastlamamıştım daha. Sonra sen çıktın geldin. Ortalığı güzelledin, beni ben ettin." Cemal Süreya
~AnıL~ Kayıtlı Üye 23 May 2016 #976 Seninle bir daha aynı yolda yürümem Seninle yürüyene yolda tuzakların var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden önce duvarların var
Seninle bir daha aynı yolda yürümem Seninle yürüyene yolda tuzakların var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden önce duvarların var
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 May 2016 #977 Aşk adamı inletir dert adamı söyletir Sayende oldum dertli derdindeyim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 May 2016 #979 deneme ---------- Mesaj Ekleme Zamani 10:18 ---------- Önceki Mesaj Zamani 10:18 ---------- olmus