Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Karalama Defteri

ben en son ne zaman mutlu olduğumu hatırlamıyorum. tanıdığım her insan geçip gitti hayatımdan sadece. bazı insanlar için ben hazır değildim ve bazıları da benim için hazır değildi belki de. farklı zamanlarda farklı yerlerde karşılaşsaydık bile yine olurdu hayatımda dediğim insanlar o kadar az ki.. ben kimseden gidemiyorum. ama herkes benden gitti. herkes sanki bir düşman.. oysa ben savaşamayacak kadar yorgunum, görmüyorsunuz. benimle yapacağınız savaştan kazanabileceğiniz bir çöp dahi yok.

---> Karalama Defteri

œYüzümü sana döndüm cümlesi ile œDünyaya sırt çevirdim cümlesi,
göz göze gelen iki insan gibidir.

---> Karalama Defteri

geçmişe dair haddinden çok acılar kalmış belleğimde
asfalt caddeler hepten küs, yorgun binalar ayakta inadına

---> Karalama Defteri

dışarısı soğuk,yalın ayak insanlar var dışarıda.. içimde de kopuyor kış kıyamet. ne kadar giyinirsem giyineyim, çok üşütüyor beni hayal kırıklıkları.

---> Karalama Defteri

Adana' dan sonra Niğde.. Yemin ederim kutuplardan loca satın almış gibiyim. xD

---> Karalama Defteri

Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin. B.Ş

---> Karalama Defteri

Bir bebegi severken ariniyor insan dünyanin birikmis bütün kirlerinden.Öyle masum ... Öyle temiz ... Öyle Cennet kokulu...

---> Karalama Defteri

Yaşadığım her an seni özlemeye itiyor beni ağır geliyor yokluğun beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin. B.Ş

---> Karalama Defteri

İktidar bir araç değil, bir amaçtır. Kimse devrimi korumak için diktatörlük kurmaz; diktatörlük kurmak için devrim yapar. Zulmün amacı zulümdür. İşkencenin amacı işkencedir. İktidarın amacı iktidardır.

---> Karalama Defteri

Bütün o mağazalar, her şey, her yerdeki o pislik, o mallar, bütün o mallar, dört bir yandan üstünüze gelen reklamlar, alın, alın, alın, alın, saçları abartılı, yüzü gözü boyalı biri üstüme gelip de bana ''Yardımcı olabilir miyim?'' dediği anda, ''Sen kendine bile yardım edemezsin'' diye haykırmak geliyor içimden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri