---> Karalama Defteri Canım benim.
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Ocak 2016 #265 ---> Karalama Defteri Bana yakışmas diye yapmadığım herşey , bana yapıldı
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Ocak 2016 #267 ---> Karalama Defteri Keşke sen de benim kadar sevebilseydin
BadMatmazel توغبه Prenses 4 Ocak 2016 #268 ---> Karalama Defteri Aile herkesten daha önemli
BadMatmazel توغبه Prenses 4 Ocak 2016 #269 ---> Karalama Defteri Hayırlı geceleeer
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 #270 ---> Karalama Defteri Boynum neden aciiooo yaaa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 #271 ---> Karalama Defteri %2sarjla tel sabahi edermuiii acepp cok iseniomm sarja takmayaa
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 5 Ocak 2016 #272 ---> Karalama Defteri İçleri kin , öfke ve nefret, Dışları tebessüm ve uygarlık kokan insanların arasında yaşıyoruz...
---> Karalama Defteri İçleri kin , öfke ve nefret, Dışları tebessüm ve uygarlık kokan insanların arasında yaşıyoruz...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 #274 ---> Karalama Defteri Bugunku konumuz Para banka ve kredi Hadi bana kolay gelsinn hehehhe
BadMatmazel توغبه Prenses 5 Ocak 2016 #275 ---> Karalama Defteri Gözüm açıldı ya ona sevindim
N Nuyageva Bayan Üye 5 Ocak 2016 #276 ---> Karalama Defteri Doya doya 2 gün kar görsem disimi kiricam.Bi gün kar,ertesi gün yagmur puff...
Sibel1 Bayan Üye 5 Ocak 2016 #277 ---> Karalama Defteri Nuyageva' Alıntı: Doya doya 2 gün kar görsem disimi kiricam.Bi gün kar,ertesi gün yagmur puff... Genişletmek için tıkla ... En azından hava yumuşadı azıcıkkk
---> Karalama Defteri Nuyageva' Alıntı: Doya doya 2 gün kar görsem disimi kiricam.Bi gün kar,ertesi gün yagmur puff... Genişletmek için tıkla ... En azından hava yumuşadı azıcıkkk
M Moreas Bayan Üye 5 Ocak 2016 #278 ---> Karalama Defteri Kalbi taşlaşmışların şerrinden Allah korusun.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 #279 ---> Karalama Defteri Derse.mola misafir geliomuss