Karakolda asker cinneti : 2 ölü

karagümrük

Kayıtlı Üye
Hatay Kızılçam Karakolu'nda görev yapan bir asker cinnet getirerek 1 asteğmen ve 1 astsubayı öldürdü.

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ndeki 3. Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Kızılçam Karakolu'nda görev yapan bir asker cinnet getirerek 1 asteğmen ve 1 astsubayı şehit etti.

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde piyade er, tartıştığı komutanları Asteğmen Mehmet Soyuer ile Astsubay Kıdemli Üstçavuş Özkan Kurtoğlu'nu G-3 piyade tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Kızılçam Karakolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, piyade er A.A., bilinmeyen bir nedenle Asteğmen Mehmet Soyuer ile Astsubay Üstçavuş Özkan Kurtoğlu ile tartıştı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine kendini kaybeden er A.A., G-3 piyade tüfeğiyle karakolun içinde asteğmen Soyuer ile astsubay Kurtoğlu'na art arda ateş etti. Silah sesleri üzerine diğer askerlerin çağırdığı ambulanslarla, ağır yaralanan Soyuer ile Kurtoğlu, Antakya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Asteğmen Soyuer ve Astsubay Kurtoğlu, burada yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Şüpheli asker ise gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Asteğmen Mehmet Soyuer'in cenazesinin memleketi Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne, Astsubay Özkan Kurtoğlu'nun cenazesinin de Elazığ'a gönderileceği bildirildi.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak : http://www.haber3.com/karakolda-asker-cinneti-2-olu-1105860h.htm#ixzz1g7dIryIT

---> Karakolda asker cinneti : 2 ölü

Yaa arkadaş ben bu insanları anlayamıyorum. Cinnet getirmek te neymiş. Biz de askerlik yaptık ve çok şükür hiç kimseyle bırak silah doğrultmayı yüksek sesle bile konuşmadık. Yazık yaaa. Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum. asker demeye dilim varmıyor ama cani askere de gereken cezanın bir an önce verilmesini diliyorum...

Saygılarımla...

:91::91::91::91:

Yaa arkadaş ben bu insanları anlayamıyorum. Cinnet getirmek te neymiş. Biz de askerlik yaptık ve çok şükür hiç kimseyle bırak silah doğrultmayı yüksek sesle bile konuşmadık. Yazık yaaa. Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum. asker demeye dilim varmıyor ama cani askere de gereken cezanın bir an önce verilmesini diliyorum...

Saygılarımla...

:91::91::91::91:

Sen, askerin gözünden bak, Dağın tepesindesin Teröristlerle burun buruna sın her an çatışma çıkabilir, ve askerler çatışma sırasında hiç deneyimleri yok ne silah tutmada nede kullanmakta.

Sen, askerin gözünden bak, Dağın tepesindesin Teröristlerle burun buruna sın her an çatışma çıkabilir, ve askerler çatışma sırasında hiç deneyimleri yok ne silah tutmada nede kullanmakta.

Hemşerim Askerliğimi Tunceli dağlarında yaptım. Avcı komando olarak. Tunceli 4. Komando Tugayı Özel kobra timi. Bu yollardan fazlasıyla geçtim yani. Ben tugayı bir usta birliğine teslim olurken gördüm, bir de terhis alırken. Güneş operasyonunda K.Irakta görev aldım. O gözle çok baktım anlıcaaan..
Saygılarımla.

Hemşerim Askerliğimi Tunceli dağlarında yaptım. Avcı komando olarak. Tunceli 4. Komando Tugayı Özel kobra timi. Bu yollardan fazlasıyla geçtim yani. Ben tugayı bir usta birliğine teslim olurken gördüm, bir de terhis alırken. Güneş operasyonunda K.Irakta görev aldım. O gözle çok baktım anlıcaaan..
Saygılarımla.
Sen sıkı eğitimden geçmişin ama doğuya gönderilenlerin çoğu eğitimi tam değiL.

Bu askerlikteki eğitimden ziyade aile eğitiminden de kaynaklanıyor gibi geliyo bana... Yine de ön yargılı davranmak doğru değil.
Bana göre Aileden kaynaklanması filan değil devlet, Profosyonel'leri. Doğuya Yollayacağına. Profosyonel olmayanları yolluyor

Bana göre Aileden kaynaklanması filan değil devlet, Profosyonel'leri. Doğuya Yollayacağına. Profosyonel olmayanları yolluyor

Dostum tabi ki profesyonellerin gönderilmesi en doğru ama şu tamamen böyle bişey olmadığı için orada görev yapanların sabırlı olması gerekiyor. Kimse anasının karnından asker olarak doğmuyor, ya da profesyonel olarak doğmuyor. Buna ben de dahilim. Ama seninde söylediğin gibi doğudaki askerlerin profesyonelleştirilmesi gerekiyor. Çünkü gerçekleşen çatışmalarda profesyoneller bile hata yaparken acemilerin hata yapmamasını beklemek doğru değil.

Senin söylediklerine katılmadığımı düşünme lütfen. Sadece senin söylediklerine ek olarak sabırlı olmalarını dile getirmeye çalışıyorum. Tabi sabırlı olmak öncelikle kişinin yapısıyla başlar ve yetişme tarzıyla devam eder. Bunda da ailenin rolü çok fazladır. Bunu anlatmaya çalışıyoru...

Eğer kendimi yanlış ifade ettiysem senden özür dilerim kardeşim.

Hakkını helal et...

Saygı ve sevgilerimle...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri