~ | Karakalem Çalışmalarım | ~

---> ~ | Karakalem Çalışmalarım | ~

Yeteneklisin maşallah. :)

Çok hoş olmuş, bende yok böyle yetenekler yaa :kikiki:
kendini geliştir canım bu yeteneğini değerlendir mutlaka.

Son düzenleme:

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] merak etme dersler sağolsun bol bol çizim yapıyorum :) Teşekkür ediyorum bebeğim :)

[MENTION=129837]zaman93[/MENTION] Her tür çalışmam var. Tişört, cam, tahta, linol baskı;
bardak kazıma çini tabak boyama karakalem bi defter dolusu ne ararsan çizim sanat adına..

Ama okul bunları teslim alıyor ve mezun olduktan iki yıl sonra alabiliyorsun :)

Benimde resim calismalarim var ama seninki cok acemice profesyonel degil kotu elestri olacak ama ben begenmedim emek var yinede emek var emegine saglik

bunlar çok güzel resimler elinize sağlık . çok güzel olmuşlar gerçekten

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] üsttekini tişörte bastım, alttakini de cama bastım yani bi ayımı aldı onları yapmak.

Teşekkür ederim yorumun için.

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] üsttekini tişörte bastım, alttakini de cama bastım yani bi ayımı aldı onları yapmak.

Teşekkür ederim yorumun için.
Benim bir gunumu aldi sonra yuklerim canim yorumunu beklerim lutfen beni yanlis anlama becerin varsa daha iyi olabilirsn:)

el çabukluğu , pratiklik , kullanılan malzeme kalitesi , işi yetiştirme acelesi gibi etmenlerden dolayı sürenin uzaması kısalması olabilir sanırım . .

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] ben baskı bi ayımı aldı demiştim aslında onların bigünde yapılmasının imkanı yokta o yüzden.
Yok yanlış anlamadım,eleştirilere açığım :) Aynen biraz daha uğraşmam gerek yeterli olmuyor.

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION] benim derslerimin hepsi böyle olunca vakitte yetenekte mecburiyet oluyor bazen :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri