---> Karakalem çalışmalarım 1... Unutmadım canım :pp fırsat bulamadım ama yakında eklerim ins :R
A Adelia Bayan Üye 9 Tem 2011 #41 ---> Karakalem çalışmalarım 1... Unutmadım canım p fırsat bulamadım ama yakında eklerim ins :R
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 9 Tem 2011 #42 ---> Karakalem çalışmalarım 1... Teşekkür ederim TatLım :R
SarfiNazar Bayan Üye 6 Eyl 2011 #46 ---> Karakalem çalışmalarım 1... ~ Özellikle Bebek cizimlerinizi begendim. Güzeller, kaleminize kuvvet ... Devamini bekleriz .
---> Karakalem çalışmalarım 1... ~ Özellikle Bebek cizimlerinizi begendim. Güzeller, kaleminize kuvvet ... Devamini bekleriz .
ReaLLyRaiN Bayan Üye 14 Eyl 2011 #47 ---> Karakalem çalışmalarım 1... Bravo Güzel Olmuş Bnde Hayvan Çizimlerinde Çok İyiyim Devamı Gelir İnş.
---> Karakalem çalışmalarım 1... Bravo Güzel Olmuş Bnde Hayvan Çizimlerinde Çok İyiyim Devamı Gelir İnş.
S snowdrop Bayan Üye 14 Eyl 2011 #48 ---> Karakalem çalışmalarım 1... bunu sevdim... hepsi birbirinden güzeL
D 'DiLek Bayan Üye 27 Eyl 2011 #50 ---> Karakalem çalışmalarım 1... tessekürler paylasim icin cnm .. cok güzleler