---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? Sıcak çikolata-salep içerim manzaraya bakarak :)
mystic Bayan Üye 12 Tem 2010 #41 ---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? Sıcak çikolata-salep içerim manzaraya bakarak
endLesS Webmaster 12 Tem 2010 #42 ---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? okuL varSa TatiL oLSun Diye dua Ederim EvdeySem aha yırttık dıye sevınırım :11:
---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? okuL varSa TatiL oLSun Diye dua Ederim EvdeySem aha yırttık dıye sevınırım :11:
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #43 ---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? Evde oturur karın yağışını seyrederim.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 11 Ağu 2012 #44 ---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? Kartopu oynamaya hücum ediyorum hemen ; sonra kayıp düşüyorum ; kardan adam yapmaya çalışıyorum birşeye benzemiyor tabi. Malum,kar görmüyoruz pek sık.
---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? Kartopu oynamaya hücum ediyorum hemen ; sonra kayıp düşüyorum ; kardan adam yapmaya çalışıyorum birşeye benzemiyor tabi. Malum,kar görmüyoruz pek sık.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Ağu 2012 #47 ---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? Adanaya gar mı yağar la, keşke yağaydı. :M
G gizliozne Bayan Üye 11 Ağu 2012 #48 ---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? kar görmekten sıkılan bi insanım :M yağarken evde izlerim , hatta bazen bu bile dikkatimi çekmez , sonra da kar yemeye inerim ..
---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? kar görmekten sıkılan bi insanım :M yağarken evde izlerim , hatta bazen bu bile dikkatimi çekmez , sonra da kar yemeye inerim ..
21xDiYaRx21 Kayıtlı Üye 11 Ağu 2012 #49 ---> Kar Yağınca Neler Yapıyorsunuz ? Durmadan Koşmak İsterim Kendimi Bile Bile Yere Atarım =)