Kaparili avakado dip sos

sllsn

Bayan Üye
MALZEMELER:
* 200 Gr Sardalye Konserve
* 100 Gr Çiçek Yağı
* 2 Adet Avokado
* 2 Adet Yumurta
* 4 Diş Sarımsak
* 80 Gr Kaparı Çiçeği
* 50 Gr Taze Soğan
* 1 Çay Bardağı Limon Suyu
* Tatlandırıcılar Yeteri Miktarda

HAZIRLANIŞI:
Yumurtaları haşlayıp soyun, sarımsak, kapari, taze soğan ve sardalyayı blender’a koyup çırpın. Limonsuyu ve çiçek yağı ile tatlandırıcıları ilave edip krema kıvamına getirin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst