sllsn
Bayan Üye
MALZEMELER:
* 200 Gr Sardalye Konserve
* 100 Gr Çiçek Yağı
* 2 Adet Avokado
* 2 Adet Yumurta
* 4 Diş Sarımsak
* 80 Gr Kaparı Çiçeği
* 50 Gr Taze Soğan
* 1 Çay Bardağı Limon Suyu
* Tatlandırıcılar Yeteri Miktarda
HAZIRLANIŞI:
Yumurtaları haşlayıp soyun, sarımsak, kapari, taze soğan ve sardalyayı blendera koyup çırpın. Limonsuyu ve çiçek yağı ile tatlandırıcıları ilave edip krema kıvamına getirin.
* 200 Gr Sardalye Konserve
* 100 Gr Çiçek Yağı
* 2 Adet Avokado
* 2 Adet Yumurta
* 4 Diş Sarımsak
* 80 Gr Kaparı Çiçeği
* 50 Gr Taze Soğan
* 1 Çay Bardağı Limon Suyu
* Tatlandırıcılar Yeteri Miktarda
HAZIRLANIŞI:
Yumurtaları haşlayıp soyun, sarımsak, kapari, taze soğan ve sardalyayı blendera koyup çırpın. Limonsuyu ve çiçek yağı ile tatlandırıcıları ilave edip krema kıvamına getirin.