Kalemimden ~ ozgur20 ®

Silencio

Kayıtlı Üye
Çok Sevmek...

Her şeyin fazlası zarar derler bizim buralarda. Çoğu zaman içinde doğrudur aslında. Şu hayatta her şeyin fazlası bir nebze de olsa zararlıdır insana. Çok yemekten tutunda. , çok bilmeye, aşırı spor yapmaya, fazla çalışmaya, gerektiğinden çok iyi niyetli olmaya kadar her şeyin zararı var mesela. Çok tuzun, şekerin, fazlaca yenen yemeğin zararı var vücuda. Fazla spor yapınca kârlı çıkarım, çok çalışınca yaparım sanma. Çok gülmek bile sancılı oluyor be usta. Çok gülen çok ağlar mı bilmiyorum ama karnı ağrır bayağı. Bazen geliyor da aklıma, çok sevmek de zararlı mı acaba? Fazla değer vermek, sahiplenmek, merak etmek düşünmek zararlı mı be usta? 'O' hep gülsün, mutlu olsun diye elinden gelenin fazlasını yapmakta sakıncalı mı kalbe bedene? Bazı şeyler eksik olduğu için değil, fazla olduğu için kaybediyoruz galiba. Başımıza ne geliyorsa fazlalıklardan geliyor be usta...

Fazlasını yapıyorsan cefasına,
Çok seviyorsan acısına katlanacaksın...

Ben seni bunu bile bile çok sevdim,
Seviyorum ve seveceğim...

29.11.2013
Özgür Ç.

ozgur20 ®

Son düzenleme:
---> Kalemimden ~ ozgur20 ®

Her gelenin gitmek, her güzel şeyin de bitmek zorunda olduğu çok acımasız bir hayatta yaşıyoruz.

Mutluysanız biter, huzurluysanız geçer gider. Birini tanırsınız gitmesin istersiniz, gider. Biri çıkar çok mutlu olursunuz, bitmesin istersiniz biter.

İçinizde bir acı var ise işte o hiç bitmez. Kalbiniz kanıyorsa, canınız acıyorsa geçmez. Sürekli çıkar karşınıza. Keşke acılarda bitse, keşke istemediğimiz şeyler de çabuk gelip geçse ama, Emre Aydın'ın da dediği gibi; "Ama, amalar yasak bize, keşkeler kilitli."

Güzel şeyler bitmeye, acılar ise bitmemeye programlanmış bu hayatta. Her mutluluğun sonu acı, her gelişin sonu hiç gelmemiş gibi gidiş...
Ben bunu anladım geçen 19 yılda...

18.02.2013
Özgür Ç.

ozgur20 ®

Son düzenleme:

İyi misin dostum ? Nasılsın ? Beni sorma. Ben hiç iyi değilim.
Bitmek bilmeyen dertlerim, geçmek bilmeyen acılarım var benim.
'İyiyim' deyipte saklayamıyorum artık kanayan yaralarımı.
Sürekli gülerek, güldürerek dindiremiyorum bu acıları.
Dayanamıyorum artık dostum. Yapamıyorum, olmuyor.
Bak tam şurada, sol göğsümün sağında bir acı var hiç dinmiyor.
Gülmek için uğraşıyorum, umursamamaya çalışıyorum,
Ama ne yaparsam yapayım o acı hiç geçmiyor...
Bir de şu hayatın cilvesi denilen şeylerle uğraşıyorum,
Dertlerim. İşte onlar da bir türlü bitmek bilmiyor...
Alışkanlık mı yaptı yoksa kronik bir hastalık mı bilmiyorum.
Tek bildiğim; artık daha fazla dayanamayacağım !
Böyle işte dostum, iyi değilim. Aslında ben çok kötüyüm !
Şu koca şehirde yapayalnızım biliyor musun dostum ?
Geçmek bilmeyen acılarım, bitmek bilmeyen dertlerimle başbaşayım.
Oturup iki çift laf edebileceğim bir tek Allah'ın kulu yok.
Ama canımı sıkacak, kalbimi acıtacak gereksiz insan çok...
İstemediğim gereksiz bir insan yığını var başımda,
Ama olması gerekenler, olmasını istediklerim yok yanımda !
Hayatım boyunca hep yalnızdım ben ama artık dayanamıyorum.
Nasıl geçecek, nasıl düzelecek açıkçası onu da bilmiyorum.
Önceden ilaç niyetine kullandığım uyuşturucularım vardı benim.
Eroin, kokain değildi onlar, müziklerdi, filmlerdi, internetti...
Önceden yalnızlığıma öyle çare bulurdum be dostum.
Aslında şimdi de var müziklerim, filmlerim, internetim...
Ama şimdi her film, her müzik daha da acıtıyor kalbimi.
İnternette dolaşmak bir nebze de olsa azaltıyor o yalnızlığı...
Ama bak, hala duruyor önümde kocaman bir Yalnızlık !
Dedim ya dostum, geçmiyor, gitmiyor, bitmiyor, düzelmiyor...
Aslın da en çok neye canım yanıyor biliyor musun dostum ?
Kimse gelipte neyin var, ne oldu diye sormuyor...
Herkesin ağzına pelesenk olmuş kelimeler;
"Boşver zamanla gelir geçer her şey, takma kafana..."
Herkes atsın o zaman dertlerini içine,
İçinde yaşasın, anlatmasın hiç kimseye...
Öyle işte dostum. Kimsenin umrunda değilim. Hiç kimsenin...
Tabi ki de dinlemeyecekler dertlerimi, tabi ki de geçiştirecekler.
Asla umursamayacaklar beni, hiç düşünmeyecekler...
Haykırsam arkalarından acılar içinde, dönüp bakmayacaklar !
Gerçekler acıdır dimi dostum. Gerçekte bu işte, 'Kimsesizim'...
Sağım da acı, solum da acı... Önümde engeller, arkamda dertler...
Kafamı nereye çevirirsem çevireyim, güneşi göremeyeceğim !
Böyle geldi, böyle gidecek. Ve biliyorum hiç geçmeyecek !

03.05.2013
Özgür Ç.

ozgur20 ®​

Hiç bir şey yapmamak, bir şeyler yapmaktan daha çok yorar insanı.

07.09.2013

* * *

Derler ya hani aşkın gözü kördür diye,
Aşığın gözü daha kördür vesselam...

17.09.2013

* * *

Herkesin anayasası bizzat kendi vicdanıdır.

19.09.2013

* * *

Özgür Ç.

ozgur20 ®

Nasılsın dostum?

Ben biraz daha kötüyüm sanırım bugün. Her şey tersine gidiyor. Doğru. Ne zaman düz gitti ki demi. Ama elimden bir şey gelmiyor bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

Kimsenin kimseye tahammülü yokken sen katlanıyorsun bu zırvalıklarıma dostum. İyi ki varsın. Aslında çokta bir şey yazmak istemiyorum senin için. Çünkü şimdiye kadar kime değer verdiysem kime güzel şeyler hissedip söylediysem kime iyi ki varsın dediysem arkasına bile bakmadan çekip gitti. Sen de gidersen karanlığın içinde kaybolurum. Anlıyorsun beni biliyorum. Söyleyemediklerimden tut da söylemeye cesaret edemediklerime kadar her şeyi anlıyorsun. Şu kocaman dünyada beni en iyi sen tanıyorsun.

Hani bir söz var ya; "Ne garip... Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğiniz de ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz..." diye. Hahhh işte tamda öyle. İnsanların kimyası bozuk bence. Herkes çok sevilmek ister değer görmek ister. Ama birini çok sevdiğiniz de yada çok değer verdiğiniz de gidiyor. Bilmiyorum belki o sevgi ve değerin altında eziliyor. Belki de ağır geliyor. Ya da sıkılıyor. Bilmiyorum be dostum. Tek bildiğim hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığı.

Hayat garip be dostum. Gerçekten çok garip. Bilmiyorum belki de sadece bana garip. Ama garip.

İstediğim hiçbir şey olmuyor. Tam böyle olacakmış gibi oluyor sonra pat yok oluyor. Oluyor işte. Hayırlısı diyorum bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

Pek kimsem yok şu hayatta. Olmasını istediklerim de çok uzakta. Şaka gibi geliyor bana. Yüzlerce insanla iletişim kuruyorsun onlarca çeşit insan tanıyorsun lakin hiçbiri ile uyuşmuyor kafan. Sonra birini tanıyorsun. Seni anlıyor tamamlıyor. Yüzlerce hatta binlerce insanın içinden sıyrılıp çıkıyor karşına. Fakat senden çok uzaklarda... Hayat hepimize oynuyor sanırım bu oyunu. Hani eğer sadece banaysa gidip asayım kendimi ben.

Havalar soğuk şu sıralar. Üşüyorum hemde hiç üşümediğim kadar. Tepeden tırnağa her yerim. Kalbim ruhum bedenim...

Duygularımın hırçın denizinde surf yapacağım bu gece. Var mısın biraz uzaklaşalım şu hayattan...

Hadi o zaman diyesim geliyor bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

07.10.2013
Özgür Ç.

ozgur20 ®

Nasılsın dostum?

Ben biraz daha kötüyüm sanırım bugün. Her şey tersine gidiyor. Doğru. Ne zaman düz gitti ki demi. Ama elimden bir şey gelmiyor bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

Kimsenin kimseye tahammülü yokken sen katlanıyorsun bu zırvalıklarıma dostum. İyi ki varsın. Aslında çokta bir şey yazmak istemiyorum senin için. Çünkü şimdiye kadar kime değer verdiysem kime güzel şeyler hissedip söylediysem kime iyi ki varsın dediysem arkasına bile bakmadan çekip gitti. Sen de gidersen karanlığın içinde kaybolurum. Anlıyorsun beni biliyorum. Söyleyemediklerimden tut da söylemeye cesaret edemediklerime kadar her şeyi anlıyorsun. Şu kocaman dünyada beni en iyi sen tanıyorsun.

Hani bir söz var ya; "Ne garip... Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğiniz de ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz..." diye. Hahhh işte tamda öyle. İnsanların kimyası bozuk bence. Herkes çok sevilmek ister değer görmek ister. Ama birini çok sevdiğiniz de yada çok değer verdiğiniz de gidiyor. Bilmiyorum belki o sevgi ve değerin altında eziliyor. Belki de ağır geliyor. Ya da sıkılıyor. Bilmiyorum be dostum. Tek bildiğim hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığı.

Hayat garip be dostum. Gerçekten çok garip. Bilmiyorum belki de sadece bana garip. Ama garip.

İstediğim hiçbir şey olmuyor. Tam böyle olacakmış gibi oluyor sonra pat yok oluyor. Oluyor işte. Hayırlısı diyorum bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

Pek kimsem yok şu hayatta. Olmasını istediklerim de çok uzakta. Şaka gibi geliyor bana. Yüzlerce insanla iletişim kuruyorsun onlarca çeşit insan tanıyorsun lakin hiçbiri ile uyuşmuyor kafan. Sonra birini tanıyorsun. Seni anlıyor tamamlıyor. Yüzlerce hatta binlerce insanın içinden sıyrılıp çıkıyor karşına. Fakat senden çok uzaklarda... Hayat hepimize oynuyor sanırım bu oyunu. Hani eğer sadece banaysa gidip asayım kendimi ben.

Havalar soğuk şu sıralar. Üşüyorum hemde hiç üşümediğim kadar. Tepeden tırnağa her yerim. Kalbim ruhum bedenim...

Duygularımın hırçın denizinde surf yapacağım bu gece. Var mısın biraz uzaklaşalım şu hayattan...

Hadi o zaman diyesim geliyor bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

07.10.2013
Özgür Ç.

ozgur20 ®

Bu şarkı eşlik etsin yazıma...

Bugün tedavimin bilmem kaçıncı seansı. Saymaktan usanalı bi hayli zaman oldu. Bilmiyorum ne olup ne bittiğini düzelme yada ilerleme var mıne kadar daha devam edecek bitince ne olacak? Hiç birinin cevabını bilmiyorum. Sadece yap denileni yapıyor ve bekliyorum. Benim neyi beklediğim az çok belli ama beni neyin beklediği hiç belli değil. Bekleyeceğim ve sonuçlarına razı olacağım. Biri çıkacak fıtratı böyleymiş diyecek ve herseyi normalleştirecek. Hayat tamda bu işte; milyonlarca kelimeyi bir araya toplayıp adam gibi tek bir cümle kuramamak... Üç günlük hayatın iki gününü kendimize zehir ediyoruz. Olur olmadık şeyler için kendimizi üzüyoruz. Ne kadar daha nefes alacağız bilmiyoruz. Ama buna rağmen sözler veriyor hayaller kuruyoruz. Çok garip çok saçma... Tıpkı yazdıklarım gibi!

25.07.2014
Özgür Ç.

ozgur20 ®

Yüreginize saglik...Allah sevdiginizden ayirmasin.Böyle satirlar yazdirmasin...

Son düzenleme:

bir kaç tane okuyabil dim şimdi ellerine yüreğine sağlık kardeşim çök güzel di

10de5g0.jpg

Benim rengim kırmızı...
Sevdiğim her şeyi boyamış,
Her güzel şeye bir tutam bulaşmış...
Ama hiç biri sendeki kadar tatlı olmamış;

Kırmızı en çokta, senin utandığın da kızaran yanaklarında güzel...

:love3:

Seni seviyorum

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri