---> Kalem kagida düsünce
günaydin yerine iyi geceler demek isterdim..
off

feci sekilde yorgunum 2 bucuk saatlik uykuyla duruyorum...
bidaha gece 10 bucukta sinemami? asla!!!! bide bu kadar uzun süren filmmi o saatte? aslaaa...!!!!
1 haftadir babam ve arkdi sinema icin ugrasiyolar evet bilet bulmayi basarmislar FETIH 1453 filmine ama tabi kendilerini düsünüp calisanlari düsünmeyip gece 22.30 a almislar biletleri...gördügümde baka kaldim film 165 dkk sürüyor...165+ön reklam felan oldu 3 saat!
Dün sabahciydim eve gittim ama dünkü yorgunluk iste 1 saat zar zor uyuya bildim gündüzleri pek uyuyamiyorum.
20:30 da yola ciktik gittimiz sinema 75 km uzaklikta bizim buraya türk filmlerini getirmiyolar.neyse gittik münihde dolaniyoruz gece saat 9 bucuk annemler alisik olmadiklari icin münihdeki geceye

sasirdilar amowww bu kizlar nasil dolaniyor böyle felan filan

pelin kardeslerim ve ben gülmeden edemedik. önce kahve icmeye gittiler bana 1 litre kahve verseler uyanmazdim

sinemaya gittik tam böyle uykuya daliyorum film daha baslamadi arkadan biri "pardon hanimefendi sacinizi cektim galiba" dedi...döndüm "hiii sorun degil beyfendi"dedim bi baktim arkdlar...vay arkd burdada sizden rahat yok bea dedim...Neyse bi 15-20 dkk reklamdan sonra film basladi. gercekten cok güzel bir film olmus emege saygi ve helal olsun diyorum...yani mehmet han´in ogluna sarilisi esnasinda aglamisim

uyuyamadim cok heycanliydi! basladigindan beri tüglerim diken diken oldu...zaten kitaplarini okumustum osmanli zamaninin...FATIH SULTAN MEHMET HAN! Vay be ilk basta demisti ben herkes gibi bos Sultan degilim ben MEHMET Han´im!
helal olsun gercekten adamlar inanmis ve basarmis...hala etkisindeyim vallah
neyse tam saat 1 bucukta film bitti 3 Saat...
vucudumda 3 yerde kirik oldugu icin pek oturamadim ya kaburgam batti yada boynum sancidi...
sali günü doktora gitmistim boynum agriyo diye vay arkd 1 senedir doktorlar ilac veriyo igne yapiyor gönderiyor
adam bi kac dokunmada anladi

1.kaburga kirilmis nasil becerdin? - bilmiyorum . kafa tasini tutan sol taraftaki kemik yerinden cikmis nasil becerdin? - bilmiyorum

bi kemik daha cikik dedi ya

anlamadim onu...´doktorun dedigi tek laf: sana diyecek bisey bulamiyorum zülal

cok severler ya doktorlar beni kolay kolay gitmem gidincede böyle seylerle karsilasiyorum

neyse simdi fizik tedavi görüyorum ama bakalim doktor amcam baya sürecek diyor

neyse
müsteriler bastirdi ben kactim gelirm yine