Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Niye ya, saatLerce alışveriş yapmadıktan , her gördüğünü almadıktan ,dizlerine kara sular inene kadar kıyafetleri giyip -çıkarmadıktan sonra ne anLamı var bu alışverişin ? xD
Bugün çok sıkıcıydı.Hep Pazar günlerinden nefret ederim zaten.Çünkü yarın okul var. xD xD
Sabah geç kalktım ,kahvaltımı yaptım dışarı çıktım. Bizim evin ordaki parka gittim bi banka oturdum.Telefondan açtım damar bi müzik dinliyorum bi süre sonra sıkıldım eve gittim geri.Televizyonu açtım bişey yok.
Puff.. Yazarken biLe sıkıLıyorum Löö xD
Sıkıcıydı bugün ,çoo..ook.
İtiraf ediyorum..Bugünü sıkıcı olmasının asıl nedeni ,yarın sınavım var içim içimi yiyoo..xD
Tarih sınavı ,Hoca kesin Atatürkçülük falan sorcak , Bi de sorarsa Kurtuluş savaşı zamanından falan sorar..p
Konular hakkında bilgimden şüphem yok Ama tarihLeri beni bitiriyoo Löö.. xD Salı günüde Matematik yazıLısı var . Onda ne yapcam hiç bilmiyorum.İçimden hiç çalışmak gelmiyo..
Üçgenin , Karenin alanını hacmini bulup topluyoruz falan hiç işim olmuyoo..xD Beni iLLa kopyaya teşfik ediyo yav. xD Yarın gidince Sırayı söksemde eve gelip Şu prizmanın ,pramidin alanının,hacminin formüLünü yazSam mı diye düşünüyoRum xD
Matematik öLsün İstiyorum..! xD Matematiği çarpanlarına ayırıp , Ortak parantezine alıp , Yok etme metoduyLa ,yok etmek istiyorum xD
…
Matematiği kim buLduysa sınavlarımada o girSin aLLa aLLa ben mecburmuyum … xD xD
…
Neyse Lööö..xD Bugün parktan eve gelince annem falan ders çalış diyo ama içimden gelmiyoo.. p Babamda aynı şekilde sıkıyolar yaa..
Sonunda dayanamadım , Tarihden aldığım dönem ödevime başlıyım dedim . Bi kaç kaynak buldum onları yazıcam..Sonra kitap okudum ` Cengiz Aytmatov –Toprak Ana ´ diye bi kitap Kadriye Hoca verdi , okuyoruz işte ..xD Ama güzel kitapp p
Bugün sabah o7.o5 giby kalktım .Malum dişçiye randevum vardı. p Hazırlandım bindim arabaya gidiyoruz , annem bugün ayın 19"u dedi.Ama benim randevum 2o"sindeydi. Eve geri döndük..xD
Evet sabah kötü başladı. Hemem eve gelince çantamı aldım dışarı çıktım.Drsaneye gittim.Deneme sınavını cevapladık..
Allah"ımm sınav zamanı geldy.xD Hatta hoca sınav kağıtlarını dağıtmaya hazırlanıyo ben hala deftere bakıyom xD xD Sonra hoca Benim ,Buse"nin,turgay"ın ,kerim"in can"ın,Bide Luzumsuz bi kişinin yerlerini değiştirdi.xD Cam kenarına geçtik. Tabi orda oturanlar şikayatçi , Hoca onlara geçin istediğiniz yere oturun dedi. "Onlar istedikleri yere otursunlar hocam" dediler. Neyse hoca kağıtları dağıttı yapmaya başladım ... Sınav bittiğimde " çalışmaya biLe değmiyecek bi sınavdı" dedim. Bi tarih sorusu anca bu kadar basit olur. Sınav bitimine yakın hocayla konuşuyoduk Hocaya dedim:
Hocam eğer bu sınavdan da 7o alırsam sizi MEB "e şikayet edicem dedim.xD
Uzun zamandır yazamıyorum .xD Neyse sonunda kavuştuk pBu sabah kalktım kursa gittim. Kapıda Kübra"yı gördüm . Kimse gelmedi sadece ikimiz varız dedi .xDİçeri girdim baktım , Ayşe içerdeydi ??? .xD
Burdalar dedim xDİçeri girip bakmamış biLe akıLLım xDNormalde 2 saat ama bizimkiler 4 saat olsun dediler.Yuhhhh . dedim xDBen 2 saatten sonra gittim eve ..hazırlandım.. pAnneme diyom gel şu saçımı yap ama okula geç kaldım 1o dk. falan var. Neyse ikna ettim. Yaptı saoLsun.xDokula gittim...İlk ders Matematik.Beklemediğim kadar güzel geçti. xD Şaşırdım.pNeyse arkadaşla bahçeye çıktık.Ağaca –Buse kalp xD Mert –yazıyoruz. xD Tabi arada espiriler falan kopuyoruz. xDLokman`da yan tarafımızda oturuyo..O çocuktan çekmediğim kalmadı. xD Gelip beni bulur. xD Zeki `mmmmmm p
Neyseciğimmm p
Bugün Fen sınavı vardı. Hoca Buse ,LuzumSuz ,Ben vee Kerim`i Farklı yerlere Oturtturdu. xD
KerimLe Ben ,BuseyLede –Luzumsuz. Ben sıramda oturuyodum xD Hoca gel kızım dedi. Geç buraya dedi. Kerim”in yanına mı dedim. Evet dedi. Oturdum .xDSonra kendime saymaya başladım. xDbiLiyodum beni onun yanı oturtcağını ..pSınav süperdi.
Sonunda Okul bitti. pBuse´yLe birlekte gidiyoduk eve ,Emre`yi gördüm xD
-Hemen ``Emooo .!! Nerelisin ?´´dedim. xD
Yozgat ´´dedi. xD
İkimizde ~oLsunnnn~ dedik. xD
Neyse bu aralar Türk Malını fazla kaçırdık. xD…Eve geldim. TV”de Türk Malının tekrarı vardı. xD xD İzledim. xD Hiç de bıkmıyom Laaa. xD Neyse sonra Pc”ye oturdum p o1.o5 ´´ giby kalktım . …p
Bugün Sana dersLerden faLan bahSetmiycem ,artık değiştimm ben p
Tabi bugün Dersanede güzeldi.Sınıfca sürekLi güLdük
Rehberlik Öğretmeni Çalışma programını istedi,ama benm yanımda yoktu. Çıkışta eve gittim aldım geri dersaneye gittim hocaya verdim ,geri eve geldim xD xD
...
Okulda güzeldi
2.saat Yabancı müzik dinLetti Hoca . Bi de fotokopi verdi şarkıda geçen , kağıtta boş olan yerleri doldurcaktık. xD
1 tane bile bulamadım yaaa.! xD
Ama kadın o kdr hızlı söylüyo ki anlamak mümkün değil.xD
Neysemmm
Son 2 saat fendi. Öğretmen olmasına rağmen boş ders gibiydi. xD
Hoca 2 saat konu okutturdu. Anlayan var mı desen yoook ,dinleyen var mı desen o da yok xD
Bnm arkamdaki sırada Emre"yle ,Burak oturuyodu.Bnmde bugün yanım boştu. xD
Cem geldy yanıma oturdu. xD
Neyse ben Burak"la konuşuyorum , tabi sınıf gürültülü herkes bi alem , bi de konu okuyan arkadaş var sesini duyurmakiçin yırtınıyodu reSmen. xD
Kerim seslendi ,bana döndüm baktım.
Burak bişey dicek daha doğrusu sorcak dedi. p
Tenefüste sorsun dedim.
Yok şimdi dedi.
tamam ,söyle dedim. xD
Meltem"in doğum günü yaklaşıyo sen iyi bilirsin yardım et ne alıyım dedi. xD
Ne zaman bakaLım Yengenın doğum Günü dedim ?
8 Mayıs p
Söyledim bi kaç bişeylerde yıne kendi bildiğine gidiyo. xD
Birden akLıma Cem"in manita geldy. xD
Güzelim kızı bıraktım oLum akıLLısın dedim.
oLdu bitti gibi bişeyler dedi. xD
Biz konuşuyoruz.. Birden hocanın bana baktığını hissetim.xD
Sende mi Beyza dedi. . .
Utandım yavvvv xD.
Döndüm önüme konuşmama kararı aldım ama ne mümkün .xD
Sürekli güldürüyolar. xD
Neysem dayanamadım. Konuşmaya devam .xD xD
Ben söylüyorum bişeyler , Burak sürekli hı ? xD falan benzeri şeyler diyo 3-4 kere tekrarladım.Sonra sinirlendim .Birden "Yoğut ye iyi gelir" xD didim. Duyan herkes koptu. xD xD
:67:
Neyse Son saatti ama yerimi değiştirdim .xD Çok konuşturuyolardı .xD
Buse`min yanına gittim.xD
Şimdide orda Recep var. xD
Bnm soyadımla dalga geçmeye başLadı. xD
Beyza Aliminyum xD falan diyo kızıyorum ama gülüyorumda. xD (Gercek soyadımLa aLakası yok ! xD)
Eve Buse"yle birlikte gittik.
Yolda giderken ,O saLaqLarı gördük 1 an moraL 0 oLdu. Ama ben düzelttim Tabi. Sonuçta benm olduğum yerde Somurtan İnsan pek oLmaz. xD