kaffdağından merhaba..

---> kaffdağından merhaba..

Masallari sanirim bircogumuz sever mutlu sonlarla bittigi icn. Yazilarinizi okuycam...

Masallarinizda kaybolmamaniz dilegiyle eglenceli ve keyifli forumlar tekrar hosgeldiniz;)

hah şöyle güzel dilekler sunulsun işte..ne o öyle kuru kuru laf olsun diye "hoşgeldin" le geçiştirmeler..:))
teşekkürler..
aslında amacım dikkat çekmek değil,yanlış anlaşılmasın..sadece yeni gelenlere görev icabı der gibi "hoşgeldin" denmesi bana pek samimi gelmiyor..bunu gündeme getirmek istemiştim..:)

Gorev icabi degil de kabullndigimizi bilsinler.diye daha cok sonucta merhaba diye actigin konuya 2 3 mesaj atilsin kimse istemez degil mi? ;) sayfani isgal etmiyim baska konularda bolca denk geliriz artik.

Iyi gunler :R

hayatınız boyunca ya masalları anlatan olursunuz,ya dinleyen ya da yaşayan..bana gelince,ben bir masal kahramanıyım sadece..:)

bugüne kadar pek çok hata yaptım..hiçbirinden de pişman değilim..yeniden dünyaya gelsem yine aynı hataları yapardım muhtemelen..her hata,bana yapmam ya da yapmamam gereken bir şeyi öğretti çünkü..ve en büyük mutluluğum aynı hatayı iki kez yapmamış olmam...

yaklaşık iki sene olmuş üye olalı..zaman mı hızlı geçiyor ne..belki de zaman aynı yerde duruyor,geçip giden benim sadece,bilemiyorum..
yine de güzel hala burada olmak..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri