Kadınların ilk buluşmada yaptığı 6 hata

Purgatory

Forum Prenses
Bayan Üye
İlk buluşma heyecanına kapılıp yapacağınız bazı hatalar ilişkinizin başlamadan bitmesine neden olabilir.

Erkekleri tavlamak bir sanat. Ancak bu 6 basit kuralın herkesin işini kolaylaştıracağı da bir gerçek…
İşte o 6 kritik hata:
1- Abartılı giyinmek
Unutmayın ki bu yalnızca bir ilk buluşma, hazırlığı ve de hareketleri abartmamakta fayda var...
2- Heyecanını kontrol edememek
Evet; haklısınız bazen heyecanınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ama bunu asla belli etmemeye çalışmalısınız...
3- En yakın arkadaşını yanında götürmek
Aklınızdan bile geçirmeyin... En yakın arkadaşınız belki kendinizi rahat hissettirecektir ama karşı taraf için fazlasıyla korkutucu bir durum olduğunu da unutmayın. Buluşmaya kesinlikle yalnız gitmelisiniz...

4- Yemek yerken kendini kaybetmek
Bir taraftan heyecan, bir taraftan da iştah; yemeğe saldırmak geçiyor içinizden. Siz siz olun yine de yemek yerken kendinizi kaybetmeyin sakın; en azından ilk buluşmada..
5- Ağlamak
Sohbet ederken konu illa ki sizi üzmüş ya da üzen olaylara gelecektir ancak muslukları açmak için ilk buluşma çok erken değil mi?
6- Hesabı ödemeye yeltenmemek
Siz ödemek isteseniz de o ilk buluşmada size kesinlikle para ödetmeyecektir zaten ama en azından ödemeye istekli olduğunuzu anlatacak nitelikte cüzdanınıza yapılacak bir hamle sizi daha iyi anlatabilir.

---> Kadınların ilk buluşmada yaptığı 6 hata

abartılı giyinmedim
hiç heyecan yapmadım aksine o yaptı xD
arkadaşımı yanımda götürmedim
yemek yemedim, o karşımda hapur hupur yedi xD
ağlamadım ya ne ağlicam
hesabı ödemeye yeltendim ama ödetmedi

deme ki neymişş içimizden geldiği gibi davranmalıymışız xD yüs puan bana xD

Zaten ilk buluşmada ben yemek yemeye çekinirim ya :D bide yanimda ne arkadaş götürcem o ne öyle xD

bence dogal olunmalı icinden nasıl geliyorsa oyle davranmak yapmacık olupta birbirlerini sogutabilenler de oluyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri