Kadınların En Yaşlı Göründüğü Gün

Bayan Taruz

Bayan Üye
Kadınları ilgilendiren yine farklı bir araştırma sonucu paylaşıyoruz sizlerle bunu hiç düşünmüşmüdydünüz bilmiyorum ama bakın kadınların en yaşlı göründükleri gün hangi günmüş.Yapılan araştıma sonucunda Bilim adamları, kadınların her çarşamba öğleden sonra saat 15.30'da en yorgun ve en yaşlı hallerine büründüklerini belirlemiş hiç dikkat etmemiştim açıkcası.

İngiltere'de ve ABD'de Bir kozmetik firması tarafından yüzlerce kadının katılımıyla yapılmış bu araştırma, her 10 kadından bir tanesi çarşamba gününü haftanın en stresli günü olarak gördüğü ortaya çıkmış.Yapılan Çalışmaya göre, çarşamba öğleden sonrasında enerji düzeylerinin dibe vurması, iş stresinin tavan yapması ve haftasonundan kalan yorgunluğun tüm etkisini göstermesi sonucu kadınlar yaşlı görünüyor ve yaşlı hissediyorlarmış.

Ypaılan araştırmada Kadınların kendilerini en mutlu hissettikleri gün ise cuma. Çalışmaya katılan kadınların yüzde 60'ı, cuma günü kendilerini son derece mutlu ve neşeli hissettiklerini belirtti.

---> Kadınların En Yaşlı Göründüğü Gün

Cuma günü iyi hissetmenin cinsiyeti yoktur bence. Erkekler de en az kadınlar kadar mutlu oluyorlardır. :pp

bende çarşamba öğleden sonra hayat niye keyifsizleşiyor diyordum meğer hep yaşlı kadın görüyormuşuz :pp

Bilmem sanmiyorum sanirim carsamba gunleri calisanlar uff daha persembe ve cuma var diyorlar :)

Bak bu kesinlikle doğru.

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] Hele senin bu bölümde ne işin var xD

önemli bir konu olum:vala_02: ''Kadınların En Yaşlı Göründüğü Gün'' ilgileneceksin, bileceksin. hiç birşeyi bilmiyon sen ya xD
bende doğru birşey söyledim hem alla alla yukarda bak :vala_02::865323:

önemli bir konu olum:vala_02: ''Kadınların En Yaşlı Göründüğü Gün'' ilgileneceksin, bileceksin. hiç birşeyi bilmiyon sen ya xD
bende doğru birşey söyledim hem alla alla yukarda bak :vala_02::865323:

Bende okudum ama hemen çıktım illa bi yorum yapmadım yani xD Yorum yaptıysam hep senin yüzünden xD Okuduysan çık. xD

Bende okudum ama hemen çıktım illa bi yorum yapmadım yani xD Yorum yaptıysam hep senin yüzünden xD Okuduysan çık. xD

sanane yorum yapan benım ne kıskanıyon atlıyon xD yapmasaydın zorlamı yorum yaptırdım xD
okudum çıkıyorum zaten ßayan Taruz kovucak birazdan çıkalım sohbete döndü bye :D

Ben Çarşamba Günlerini Seviyorum :) Çarşamba Geldiğinde Hafta Sonu Gelmiş Gibi Hissediyorum Nedense :) Hiç Dikkat Etmemiştim Ama O Gün O saatlerde Bakacağım Aynaya :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri