dem
diE Banned 10 Ağu 2016 #1,842 ---> Cevap: -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. 'strawberry' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu çok güzelmiş..Paylaşım için Teşekkürler
---> Cevap: -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. 'strawberry' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu çok güzelmiş..Paylaşım için Teşekkürler
Deniz kızı Bayan Üye 16 Ağu 2016 #1,846 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. madem ben vurulurum kolayca, niçin namlunu doğrultuyorsun.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. madem ben vurulurum kolayca, niçin namlunu doğrultuyorsun.
Deniz kızı Bayan Üye 16 Ağu 2016 #1,847 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. seni seviyorum da ülke çok karışık.
Deniz kızı Bayan Üye 16 Ağu 2016 #1,849 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. keşke mesafeler cayır cayır yansa.
Deniz kızı Bayan Üye 16 Ağu 2016 #1,850 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. bi baktım yine aynı karın ağrısı. öyle özlemişim ki seni.
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. bi baktım yine aynı karın ağrısı. öyle özlemişim ki seni.
Heretic. Erd Bayan Üye 16 Ağu 2016 #1,851 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Konunun başlığına aşık oldum :R
Deniz kızı Bayan Üye 16 Ağu 2016 #1,852 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. :3dgxx::Ü
Deniz kızı Bayan Üye 19 Ağu 2016 #1,856 Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Hani kimse kimsenin herşeyi olamaz dediklerinde gururla seni gösterip herşeyim demek gibi
Cevap: Bazen seni seviyorum değil de, hadi evlenelim gibi. Hani kimse kimsenin herşeyi olamaz dediklerinde gururla seni gösterip herşeyim demek gibi
Deniz kızı Bayan Üye 19 Ağu 2016 #1,857 Size onun okyanus gibi bakan gözlerinden bahsetmek isterdim biraz lakin aylardır görmüyorum.
Deniz kızı Bayan Üye 19 Ağu 2016 #1,858 gözlerinden göğüme sayısız yıldız akar bir gülüşün içimde binlerce lâmba yakar