---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz.
Deniz kızı Bayan Üye 11 Mar 2016 #1,742 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Hadi ya! ''Seni seviyorum'' demedim mi hiç? Oysa bir tek sana gelirken koparmıyorum ucunu ekmeğin... Tekrar bir düşün!
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Hadi ya! ''Seni seviyorum'' demedim mi hiç? Oysa bir tek sana gelirken koparmıyorum ucunu ekmeğin... Tekrar bir düşün!
Deniz kızı Bayan Üye 11 Mar 2016 #1,744 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Göğsünde kaybolurum hüzünlendiğim dakikalarda, çünkü senin omuzlarında ağlamanın deniz manzarası var.
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Göğsünde kaybolurum hüzünlendiğim dakikalarda, çünkü senin omuzlarında ağlamanın deniz manzarası var.
Deniz kızı Bayan Üye 11 Mar 2016 #1,745 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. "Ki dedim Bana söz vermeliydi biri Sesi uzaklardan gelen Görünmez yıllarla ilgili."
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. "Ki dedim Bana söz vermeliydi biri Sesi uzaklardan gelen Görünmez yıllarla ilgili."
Deniz kızı Bayan Üye 11 Mar 2016 #1,748 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Bir sahil kasabasında Aşık olurken Martıların özgürlüğü lazım bize
Deniz kızı Bayan Üye 11 Mar 2016 #1,749 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Yol gözünde büyümesin. Yolun sonu hep deniz
Deniz kızı Bayan Üye 17 Mar 2016 #1,760 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. O güzel yüzün, her zerresine dokunup dünyanın en güzel ezberini parmak uçlarıma kazıma isteği uyandırıyor bende. Ama yapamam, çıkma karşıma.
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. O güzel yüzün, her zerresine dokunup dünyanın en güzel ezberini parmak uçlarıma kazıma isteği uyandırıyor bende. Ama yapamam, çıkma karşıma.