---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz.
Deniz kızı Bayan Üye 28 Haz 2014 #1,324 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. İki biradan sonra herkes herkesi sever. Sen beni kahvaltıda sev.
Deniz kızı Bayan Üye 28 Haz 2014 #1,327 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Herkes sevdiğini alsın çekilsin, sen otur yanıma. Neşet Ertaş
Deniz kızı Bayan Üye 28 Haz 2014 #1,331 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Senin bir adın var, kendiminkini o kadar bilmem.
Deniz kızı Bayan Üye 29 Haz 2014 #1,334 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Ben o kadın olmak istiyorum; Seninle ihtiyarlanan, Seninle ölen.
M Massacre Kayıtlı Üye 2 Tem 2014 #1,339 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. ~ meRve ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... : ) bu harbiden iyiymiş
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. ~ meRve ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... : ) bu harbiden iyiymiş
Deniz kızı Bayan Üye 2 Tem 2014 #1,340 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Makarov' Alıntı: : ) bu harbiden iyiymiş Genişletmek için tıkla ... Evet öyle gercekten..
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Makarov' Alıntı: : ) bu harbiden iyiymiş Genişletmek için tıkla ... Evet öyle gercekten..