---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz.
Deniz kızı Bayan Üye 28 Eyl 2013 #1,242 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Gitmek uzun hikaye, kalmak şiir.
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,243 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Allah biliyor ya, yanında ihtiyarlamak istiyorum.*
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,245 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. O ellerine bir şey yap, sakla Yoksa öpeceğim.*
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,246 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız Dile getirilmesi imkansız bir şey var ya İşte Allah onu biliyor, üzülmeyin.
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız Dile getirilmesi imkansız bir şey var ya İşte Allah onu biliyor, üzülmeyin.
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,247 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Gitmek diye bir memleket yapmışlar, taşı toprağı ayrılık!
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,248 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Ben sonbaharın gözlerinin içine bakamam Dokunur!
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,250 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Demek hala özlüyor beni, hala üzülüyor Canım o benim, ıslak çimen gözlü sevgilim.
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Demek hala özlüyor beni, hala üzülüyor Canım o benim, ıslak çimen gözlü sevgilim.
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,251 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Masada çay bardakları ve senin ellerin olsun.
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2013 #1,252 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Ve senin kollarının arası huzur kokuyor, tuttum şehrim yaptım orayı..
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Ve senin kollarının arası huzur kokuyor, tuttum şehrim yaptım orayı..
Deniz kızı Bayan Üye 4 Eki 2013 #1,253 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Öyleyse neden beraber gerçekleştirmiyoruz?
Deniz kızı Bayan Üye 10 Eki 2013 #1,257 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Tabi öyle birini bulabilirseniz.
Deniz kızı Bayan Üye 18 Eki 2013 #1,258 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Sevmek ne uzun kelime Derin deniz mavisi Ne zaman geleceksin?
Deniz kızı Bayan Üye 18 Eki 2013 #1,259 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Bir tek gece vardır insanın hayatında Ömür boyu sürer nöbeti!
Deniz kızı Bayan Üye 18 Eki 2013 #1,260 ---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Merhaba sevdiğim, ben o sevmediğin. Bugünde mi geçmedim aklının kıyılarından?
---> -Kadınız,Bilmeden Seviyoruz. Merhaba sevdiğim, ben o sevmediğin. Bugünde mi geçmedim aklının kıyılarından?