---> Gözlerine Ömür Denir.
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2012 #1,024 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi 'ilahi sen' dedi, 'ömürsün..' ; estağfurullah' dedim, 'ömrümsün'
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi 'ilahi sen' dedi, 'ömürsün..' ; estağfurullah' dedim, 'ömrümsün'
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2012 #1,025 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Birini çok seversin, oda başka birini çok sever. -Bu yani, uzatmaya gerek yok..
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Birini çok seversin, oda başka birini çok sever. -Bu yani, uzatmaya gerek yok..
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2012 #1,027 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi “Aşık olmuştum. Onu görmek için 6 saat yol almam gerekiyordu. Bir sabah treni kaçırdım. Aşık olmaktan vazgeçtim.”
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi “Aşık olmuştum. Onu görmek için 6 saat yol almam gerekiyordu. Bir sabah treni kaçırdım. Aşık olmaktan vazgeçtim.”
Deniz kızı Bayan Üye 7 Eki 2012 #1,028 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bu hep oluyor.. Birileri sırf gitmek için geliyor.. -Maksat muhabbet olsun..
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bu hep oluyor.. Birileri sırf gitmek için geliyor.. -Maksat muhabbet olsun..
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eki 2012 #1,037 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Ama o kadar güzel gülümsüyor ki onu öpmeyi istememek mümkün değil.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Ama o kadar güzel gülümsüyor ki onu öpmeyi istememek mümkün değil.
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eki 2012 #1,038 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Erkekler güzel kızları sever çirkinlere aşık olur.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Erkekler güzel kızları sever çirkinlere aşık olur.