---> Gözlerine Ömür Denir.
Deniz kızı Bayan Üye 15 Haz 2012 #802 ---> Gözlerine Ömür Denir. Diyorum ya pencereyi açıp temiz hava almak gibisin.
Deniz kızı Bayan Üye 15 Haz 2012 #804 ---> Gözlerine Ömür Denir. Yeniden ! Yeniden ! Yeniden ! ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır …
---> Gözlerine Ömür Denir. Yeniden ! Yeniden ! Yeniden ! ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır …
Deniz kızı Bayan Üye 17 Haz 2012 #805 ---> Gözlerine Ömür Denir. Yaralar öpülmek için vardır, kanatmak için değil.
Deniz kızı Bayan Üye 17 Haz 2012 #810 ---> Gözlerine Ömür Denir. Farkında değilsin ama bu kalp senin asıl evin.
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2012 #814 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "..ve sabır olmasaydı bir gün kalınabilir miydi yeryüzünde."
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "..ve sabır olmasaydı bir gün kalınabilir miydi yeryüzünde."
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2012 #815 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen dünyanın en zor mesleğidir, kendi duygularına tercüman olmak.. - sunay akın
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen dünyanın en zor mesleğidir, kendi duygularına tercüman olmak.. - sunay akın
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2012 #816 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "Yalnızlık dediğin büyük bir zindan, dünyanın en kalabalık zindanı. Dinden imandan çıkarır ama öyle bir adam eder ki insanı."
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "Yalnızlık dediğin büyük bir zindan, dünyanın en kalabalık zindanı. Dinden imandan çıkarır ama öyle bir adam eder ki insanı."
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2012 #817 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi ”Çünkü içten duyulan şeyler hep yanlış anlaşılır.”
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi ”Çünkü içten duyulan şeyler hep yanlış anlaşılır.”
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2012 #818 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "İnsanlar değişmez, yalnızca maskeleri düşer."
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "İnsanlar değişmez, yalnızca maskeleri düşer."
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2012 #819 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "Öğrendik ki; her yarayı saran zaman değil ‘Sevgi’dir."
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "Öğrendik ki; her yarayı saran zaman değil ‘Sevgi’dir."
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2012 #820 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen yanında olması değil, hatırında güzel bir yerde kalması daha iyidir .
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen yanında olması değil, hatırında güzel bir yerde kalması daha iyidir .