---> Aşk; acıtır ~
Deniz kızı Bayan Üye 4 May 2012 #702 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen her şeyin tam gibi görünür, ama hep bir şeyler eksiktir.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen her şeyin tam gibi görünür, ama hep bir şeyler eksiktir.
Deniz kızı Bayan Üye 5 May 2012 #705 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bu şehir güzelse senin yüzünden.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bu şehir güzelse senin yüzünden.
Liyapanel Bayan Üye 5 May 2012 #706 ---> Aşk; acıtır ~ Gercek ask elbette vardir ama saygi olmadimi güven olmadimi o ask bitmistir
Deniz kızı Bayan Üye 5 May 2012 #708 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Benim yalnızlığım insanlarla dolu.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Benim yalnızlığım insanlarla dolu.
Deniz kızı Bayan Üye 5 May 2012 #709 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Yerini dolduramayacağınız insanları kaybetmeyin.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Yerini dolduramayacağınız insanları kaybetmeyin.
G Gülümse. Bayan Üye 5 May 2012 #711 ---> Aşk; acıtır ~ ~ meRve ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Değil mi ama
Deniz kızı Bayan Üye 8 May 2012 #717 ---> Aşk; acıtır ~ ”Hayal kırıklığı asla gözyaşlarının nedeni olmamalıydı. Neden insanlar bir türlü anlamıyorlar hayattan hiçbir şey beklememeleri gerektiğini?”
---> Aşk; acıtır ~ ”Hayal kırıklığı asla gözyaşlarının nedeni olmamalıydı. Neden insanlar bir türlü anlamıyorlar hayattan hiçbir şey beklememeleri gerektiğini?”
Deniz kızı Bayan Üye 8 May 2012 #718 ---> Aşk; acıtır ~ Biraz müzik dinledim, gökyüzüne baktım. Ne yapıyoruz bu gezegende diye düşündüm, bütün bu saçmalıklar ve bütün bu acılar neden?
---> Aşk; acıtır ~ Biraz müzik dinledim, gökyüzüne baktım. Ne yapıyoruz bu gezegende diye düşündüm, bütün bu saçmalıklar ve bütün bu acılar neden?
leylmira Bayan Üye 9 May 2012 #720 ---> Aşk; acıtır ~ ~ meRve ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Konu çok hoşuma gitti resimler sözler harika tbrkler devam +
---> Aşk; acıtır ~ ~ meRve ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Konu çok hoşuma gitti resimler sözler harika tbrkler devam +