---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~
Deniz kızı Bayan Üye 8 Şub 2012 #442 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi İlk adımı bir erkeğin atmasını beklemek saçmalık olur. Düşünsene la odun yürüyormuş falan. Ayaklı odun.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi İlk adımı bir erkeğin atmasını beklemek saçmalık olur. Düşünsene la odun yürüyormuş falan. Ayaklı odun.
Deniz kızı Bayan Üye 8 Şub 2012 #443 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Ben elimi taşın altına koymaktan korkmadım hiç. Bilirsin, zamanında kalbini de tutmuşluğum vardı.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Ben elimi taşın altına koymaktan korkmadım hiç. Bilirsin, zamanında kalbini de tutmuşluğum vardı.
Deniz kızı Bayan Üye 10 Şub 2012 #444 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Arkana bile bakmadan bir adım daha atar mısın benimle?
Deniz kızı Bayan Üye 10 Şub 2012 #447 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Sen benim için daima yanlış insan oldun ama ben yine de sevdim seni .. hep yanlışlıklar, hep pişmanlıklar, hep nankörlükler, hep gözyası..
---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Sen benim için daima yanlış insan oldun ama ben yine de sevdim seni .. hep yanlışlıklar, hep pişmanlıklar, hep nankörlükler, hep gözyası..
Deniz kızı Bayan Üye 15 Şub 2012 #451 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ + pardon bi şey mi aramıştınız ? - şey ya, tanışmak için bahane arıyorum da.
---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ + pardon bi şey mi aramıştınız ? - şey ya, tanışmak için bahane arıyorum da.
Deniz kızı Bayan Üye 16 Şub 2012 #459 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Canı çıkana kadar sevmeli insan. Kıyafetleri çıkana kadar değil.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Canı çıkana kadar sevmeli insan. Kıyafetleri çıkana kadar değil.
Deniz kızı Bayan Üye 16 Şub 2012 #460 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Hayat bazen, yemekhane sırasındaki insanları baştan aşağı süzüp, hangi bölümde olduklarını tahmin etmek gibi.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Hayat bazen, yemekhane sırasındaki insanları baştan aşağı süzüp, hangi bölümde olduklarını tahmin etmek gibi.