---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~
Deniz kızı Bayan Üye 30 Ocak 2012 #384 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Bazen içimde öyle büyüyorsun ki. O an heryer, herşey ve herkes sen oluyor.
---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Bazen içimde öyle büyüyorsun ki. O an heryer, herşey ve herkes sen oluyor.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #385 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi birisi sizi üzüyorsa, mutlu ettiği başka biri vardır.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi birisi sizi üzüyorsa, mutlu ettiği başka biri vardır.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #386 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi söylediğin kelimeler onlarca kelebeğin ölümüne neden olabilir.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi söylediğin kelimeler onlarca kelebeğin ölümüne neden olabilir.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #387 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Her şarkıda ayrı bir hatıra saklıdır sanki; istesende silemezsin
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #388 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi ağlamak rahatlatmıyor. ağlamak sadece başı ağrıtıyor.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi ağlamak rahatlatmıyor. ağlamak sadece başı ağrıtıyor.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #390 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazı şarkıları sanki sen söylüyorsun.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazı şarkıları sanki sen söylüyorsun.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #392 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Hayat bazen çok bitse de gitsek.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Hayat bazen çok bitse de gitsek.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #395 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ bir sonraki hayatımda mümkünse sadece gökyüzünden inen küçük bir su damlası olmak istiyorum. küçük bir su damlası olmak ve usulca toprağıma karışmak..
---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ bir sonraki hayatımda mümkünse sadece gökyüzünden inen küçük bir su damlası olmak istiyorum. küçük bir su damlası olmak ve usulca toprağıma karışmak..
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #396 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır?"
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi "hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır?"
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #397 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Daha önce hiç tanımadığım birini yanıma alıp, nereye gittiğimi bilmeden saatlerce yürümeye ihtiyacım var.
---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Daha önce hiç tanımadığım birini yanıma alıp, nereye gittiğimi bilmeden saatlerce yürümeye ihtiyacım var.
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #398 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Ne Müslüm Baba, ne de Orhan Baba anlamaz benim derdimi.. Sen söyle Pepe Baba insan sevdiğini hiç üzer mi?
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Ne Müslüm Baba, ne de Orhan Baba anlamaz benim derdimi.. Sen söyle Pepe Baba insan sevdiğini hiç üzer mi?
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #399 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi αllαh şαhit; kαlbim O'nα αit ♥
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi αllαh şαhit; kαlbim O'nα αit ♥
Deniz kızı Bayan Üye 31 Ocak 2012 #400 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Hiç Aşık olmam derken O Gülüşün rezil etti beni ♥
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Hiç Aşık olmam derken O Gülüşün rezil etti beni ♥