---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Kadına şiddete HAYIR! Rica etsem beni de eklermisiniz..
Sahraa! Bayan Üye 7 Mar 2012 #141 ---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Kadına şiddete HAYIR! Rica etsem beni de eklermisiniz..
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 27 Mar 2012 #145 ---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Benide ekler misiniz
filozof58 Kayıtlı Üye 27 Mar 2012 #146 ---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Ben de araniza katilmak isterim.
~AnıL~ Kayıtlı Üye 6 Nis 2012 #148 ---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Ben Yokum Desem :M Şaha xD Benide Yazın xD
Olimpiyat Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #150 ---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. beni de eklerseniz sevinirim. son tahlilde, sadece kadına değil, genel olarak şiddete hayır diyorum.
---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. beni de eklerseniz sevinirim. son tahlilde, sadece kadına değil, genel olarak şiddete hayır diyorum.
leylmira Bayan Üye 30 Nis 2012 #152 ---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Kadına el kalkan eller acizdir yüreksizdir .... Her türlü şiddete HAYIR
---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Kadına el kalkan eller acizdir yüreksizdir .... Her türlü şiddete HAYIR
Calla Bayan Üye 1 Haz 2012 #154 ---> Kadin'a Siddete Hayir! Fan Club. Kadına şiddete tabiki hayır. Yer almak istiyorum