Kadına Şiddet Konulu Fotoğraf Çalışmalarım

---> Kadına Şiddet Konulu Fotoğraf Çalışmalarım

guzl resımler canım :)
konu onemlı bı yerlere mesaj ulasır ınsallah :)

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] bende bi erkek tarafından dayak yemiş bi insanım. O yüzden bu konu benim için çok önemli. Yorumun için teşekkür ederim canım :)

bence bazı kadınlar şiddeti hak ediyor... xD

hoş olmuş çalışma bu arada :)

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hemde kolum alçıdayken dövdü. Neyse geçti bitti ya.

Emegine Saglik

Süper Cekmisin Modelde Süper Pos Vermis

Yildizli + xD

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] sağol canım :) o pozları zorla yaptırdım :D teşekkür rep için :)

+rep vay be! Ben acikcasi hep goruyor ama konuya girmiyordum ilk defa girdim. Internetten alma resimler diye dusunmustum o yuzden bakmiyordum ama seni tebrik ediyorum

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Teşekkür ederim canım :) Makyaj kıyafet herşey bana ait :) Ve bunların hiçbirinde shop yok :)

Vay be! Ben daha dogru durust far bile suremiyorum.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bende eğitimini almadım bu işin meraklıyım ondandır :) model bulsam dahada çekicemde çıplak falan çektiklerimde var onlarıda koyucam bi ara etiketlerim seni :)

Puf... ciplak m? Midelin cok cesurmuss :)) bekliyoruz bakalim. Eee egitim sart diye bosuna dememislerb:) isin ehliymissin ozaman :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri