---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? sesi uyan herkese yakışır
Gözde' Bayan Üye 21 Ara 2011 #61 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? sesi uyan herkese yakışır
almendra Bayan Üye 10 Ocak 2012 #62 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Yakışır. Bkz: Şebnem Ferah, Aylin Aslım, Özlem Tekin
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Yakışır. Bkz: Şebnem Ferah, Aylin Aslım, Özlem Tekin
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 #63 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Caizdir.
ashli Bayan Üye 10 Ocak 2012 #64 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Örneğin Taylor Momsen yakışır
Coexistence Banned 21 Ocak 2012 #65 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Aydilge, Şebnem Ferah bunlara yakışıyor bence.
zeynepcbsc Bayan Üye 18 Şub 2012 #66 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Yakışır.. Amy Lee, Şebnem Ferah.. <3
lawyer Bayan Üye 24 Şub 2012 #67 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Zey' Alıntı: Metal pek değil ama Rock yakışııır. Şebnem ferah mesela Genişletmek için tıkla ... bencedeee..
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Zey' Alıntı: Metal pek değil ama Rock yakışııır. Şebnem ferah mesela Genişletmek için tıkla ... bencedeee..
Esradeniz Bayan Üye 8 Mar 2012 #68 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? neden sölemesin kii öyle bir kural mı varda ben bilmiyorum.. ses önemli sesi olan her bayan rock,metal ... herşeyi söyler..
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? neden sölemesin kii öyle bir kural mı varda ben bilmiyorum.. ses önemli sesi olan her bayan rock,metal ... herşeyi söyler..
parasite Kayıtlı Üye 8 Mar 2012 #69 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? yakışmaz olur mu ...
ByMUse Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #70 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Erkekler daha iyi ama yinede cok atesli olur
Rock SouL Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #71 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Şebnem Ferah denen bi kadın var neyden bahsediyorsunuz
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Şebnem Ferah denen bi kadın var neyden bahsediyorsunuz
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #72 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Çokta güzel iyi oldu.
Buğra1 Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #73 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Şebnem Ferah başkadır Özlem Tekin k....dır
REiSS Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #74 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Yakışana Çok İyi Yakışıyor xD
I ikikarefarki Kayıtlı Üye 15 Ara 2012 #75 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Rock'ta Şebnem, Senfonik metalde Simone Simons. Yakışmadığını kim söyleyebilir ki ?
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Rock'ta Şebnem, Senfonik metalde Simone Simons. Yakışmadığını kim söyleyebilir ki ?
BlackCoridors Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #76 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? bayanlar vokal konusunda metaldede rockdada punkdada başarılı olabilior örneğin angela gossow dinliyin bi
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? bayanlar vokal konusunda metaldede rockdada punkdada başarılı olabilior örneğin angela gossow dinliyin bi
Ruyaperest Banned 13 Ocak 2013 #77 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? olmaz mı ? Avril Lavigne bir örnek.
SaMuRai Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #78 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Çok güzel yakışıyor
hucre Kayıtlı Üye 7 Tem 2013 #79 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? gavurlardan vixen bizden de kırmızı'yı bi dinleyin derim .) bu arada vixen ile kırmızıyı ne bir tutarım ne de kıyaslarım .))
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? gavurlardan vixen bizden de kırmızı'yı bi dinleyin derim .) bu arada vixen ile kırmızıyı ne bir tutarım ne de kıyaslarım .))
yesil83 Bayan Üye 8 Tem 2013 #80 ---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Yakisir neden yakismasin. Sebnem ferah ve ozlem tekin gayet basarili severek dinliyorum. Haluk levent cok severim.
---> Kadına rock metal vs. söylemek yakışır mı??? Yakisir neden yakismasin. Sebnem ferah ve ozlem tekin gayet basarili severek dinliyorum. Haluk levent cok severim.