Kadın solistler rock kavgasına tutuştu

---> Kadın solistler rock kavgasına tutuştu

hehehehe çok komik funda abla rockcıymışşş peehhh:):):)

1971 ‘de kasım ayının 18 inde ABD’de doğan rock’ın Asi kızı Özlem Tekin , ilk öğretime başlamadan Ankaraya gelmiş, Fransızca eğitim veren Teyfik Fikret lisesini bitirdi ve bu süre boyunca piyano dersleri aldı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı sınavlarına girdi ve klarnet bölümünü kazandı.Tüm konservatuar eğitimi boyunca Ankara´da sahne çalışmaları yaptı. Yaz dönemlerinde Bodrum başta olmak üzere, çeşitli tarzlarda (İngilizce pop, rock, heavy metal, punk, caz) müzik yaptı.Konservatuardan 1991-1992 yılında mezun oldu. Akustik gitara merakı olan Özlem kendi kendine bu aleti çalmayı öğrendi. Öğrenmekle kalmadı Akustik gitarla besteler yapmaya başladı.

İstanbul´daki Lokomotif grubundan aldığı teklif üzerine İstanbul´a geldi.Kısa bir süre Lokomotif´le çalıştıktan sonra tamamen bayanlardan kurulu Volvox grubuna katıldı. Şebnem Ferah’ın da bulunduğu Volvox ile iki yıl non-stop müzik yaptılar. Daha sonra Özlem gruptan ayrılarak solo çalışmalara yöneldi. İlk solo albümü için Hakan Peker’le anlaşan Özlem, çalışmalara başladı.

İlk albümü Kime Ne 1996 yılında yayınlandıktan sonra “Aşk Herşeyi Affeder mi” büyük yankı uyandırdı. Alıntıdır

1996 yılında Rock albümü çıkarmış ve hala da çalışmalarına devam eden bir sanatçıya Rockçı değil diyorsunuz ya vallahi hayret ediyorum..Ama bu bilmemezlikten kaynaklanıyor sadece nu metal (çilekeş,manga vb.) dinleyip Rock ve Rock'ın türleri hakkında bilginiz olmassa Özlem tekini geçtim Senfonic Rock'a Jazz bile dersiniz...Az biraz dinlediğiniz müzik türünü araştırın!

huha çok doğru söylemiş sevmem ama gider alnından öperim..
şu söylenenlere gelince, az biraz bilgi edinseniz ya, edinseniz öyle yazsanız. sizinde alnınızdan öperim söz .)

Coq aLaka Konserine gitseydin ßu Sözü söyLemezdin Emin OL :)

Konserine de gittim. Şebnem Ferah Türkiye'de ki ender bayan rock solistlerdendir..
Özlem Tekin rock çizgisini tamamen tutturamamış açıkçası eline yüzüne bulaştırmıştır.
Funda Arar'ın böyle bir açıklama yapmasına şaşırdım.
Rockın baş kaldırış , isyan olduğunu söylüyor Şebo'da hangisi eksikmiş?
Konserlerinde rockın o isyankarlığını sonuna kadar hissettiriyor size..
Funda Arar'ın müzik tarzına gelince;
Kıraç'la takıldığı zamanlarda anadolu rocka yakın bir tarz yapıyordu.
Ama şuan rockla uzaktan yakından alakası yok.
Bir kaç yıl önce çıkardığı albümde tuhaf makyajlar yapıp , giyinen tekno edasıyla yapılmış bir şarkıyla çıktı karşımıza...
Kimi neyi nasıl eleştiriyor?
Dİğer popçulara sataşsın yanlış kişileri seçiyor..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri