---> Kadere İnat
parasite Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #102 ---> Kadere İnat sevdaseli' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sevdaseli ...
parasite Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #104 ---> Kadere İnat sevdaseli' Alıntı: rica ediyorum umuyorum rahatsızlık vermiyorum Genişletmek için tıkla ... estağfurullah olur mu hiç öyle şey ... :423423:
---> Kadere İnat sevdaseli' Alıntı: rica ediyorum umuyorum rahatsızlık vermiyorum Genişletmek için tıkla ... estağfurullah olur mu hiç öyle şey ... :423423:
parasite Kayıtlı Üye 5 Eki 2012 #114 ---> Kadere İnat Amor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çok güzel yüreğine sağlık ayrıca sayfamı güzelleştirdiğin teşekkür ederim...
---> Kadere İnat Amor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çok güzel yüreğine sağlık ayrıca sayfamı güzelleştirdiğin teşekkür ederim...
Amor Bayan Üye 5 Eki 2012 #115 ---> Kadere İnat parasite' Alıntı: çok güzel yüreğine sağlık ayrıca sayfamı güzelleştirdiğin teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... Ne demek. :R
---> Kadere İnat parasite' Alıntı: çok güzel yüreğine sağlık ayrıca sayfamı güzelleştirdiğin teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... Ne demek. :R