Kaç yıldır metin2 oynadıgınızı anketimize cevaplayın
PATRON16 Kayıtlı Üye 18 Eyl 2013 #2 ---> Kaç Yıldır Metin2 Oynuyorsunuz ? Anketimize Katılın Şıklar geçersiz 8 seneyi buldu sanırım
coldest52 Kayıtlı Üye 27 May 2014 #3 ---> Kaç Yıldır Metin2 Oynuyorsunuz ? Anketimize Katılın ben oyuna başladıgımda tuva kanalı yeni açılmıştı orda başlamıştım 2 sene oluyor bırakalı emek hırsızları geldiğinden beri oynamıyorum
---> Kaç Yıldır Metin2 Oynuyorsunuz ? Anketimize Katılın ben oyuna başladıgımda tuva kanalı yeni açılmıştı orda başlamıştım 2 sene oluyor bırakalı emek hırsızları geldiğinden beri oynamıyorum
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 28 Nis 2016 #4 ---> Kaç Yıldır Metin2 Oynuyorsunuz ? Anketimize Katılın Mehterin ilk oyuncularından birisiyim. Oyundan ayrılanların çoğusunda olduğu gibi bende emek hırsızlarına dayanamadım. Harcanan zamana yazık oldu
---> Kaç Yıldır Metin2 Oynuyorsunuz ? Anketimize Katılın Mehterin ilk oyuncularından birisiyim. Oyundan ayrılanların çoğusunda olduğu gibi bende emek hırsızlarına dayanamadım. Harcanan zamana yazık oldu
O oyunsevgisixxx Banned 12 May 2016 #5 ---> Kaç Yıldır Metin2 Oynuyorsunuz ? Anketimize Katılın 7 yıl