Jophiel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Jophiel.

yok ben inanmama lüxüm yok inandım.sadece bakışlarınız hep kuşkulu şeklinde belirttim o arkadaş farklı anlamda yazmış ben farklı :)

3 resim özellikle
yani inanmadığım için değil resime yorum :)

---> Jophiel.

resmi gorunce allah allah bu kiz benim yegenimmi diye tereddut ettim,yani bu kadar benzerlik olur.
herkeslerin dedigi gibi bende bahtin acik olsun ve allah sevdigine bagislasin diyorum.

---> Jophiel.

Seviyeli yorum.
Ne burası facebook mu?

Ortam facebook ya da forum farkeder mi ? Sadece yorumlarda dikkatli olmanızı söyledim.
resmi gorunce allah allah bu kiz benim yegenimmi diye tereddut ettim,yani bu kadar benzerlik olur.
herkeslerin dedigi gibi bende bahtin acik olsun ve allah sevdigine bagislasin diyorum.

İnsan insana benzermiş.: )
Amiin,teşekkür ederim.

Resimler yenilendi.: )

---> Jophiel.

Forumda guzellik olarak en cok begendiklerimdensin. ALLAH omrunude yuzun gibi guzel eylesin.
Siyah beyaz yatarak cekildigin resim var ya... en cok onu begendim daha oncede onu begenmistim en cok. O resimde sanki burcu gunese benzemissin ama sen burcu gunesten daha guzelsin :)

---> Jophiel.

Forumda guzellik olarak en cok begendiklerimdensin. ALLAH omrunude yuzun gibi guzel eylesin.
Siyah beyaz yatarak cekildigin resim var ya... en cok onu begendim daha oncede onu begenmistim en cok. O resimde sanki burcu gunese benzemissin ama sen burcu gunesten daha guzelsin :)

Çok teşekkür ederim ablacım.: )
Ailem falan arzum onan'a benzetirdi eskiden,hiç burcu güneşe benzeten olmamıştı.:pp
Tekrar teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için.:love3:

Güzel Resimler Maşallah :)

Teşekkür ederim.:)

WнιтєRσσт;4416570' Alıntı:
Allah bağışlasın.

Amin,teşekkür ederim.

---> Jophiel.

Çok teşekkür ederim ablacım.: )
Ailem falan arzum onan'a benzetirdi eskiden,hiç burcu güneşe benzeten olmamıştı.:pp
Tekrar teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için.:love3:

Teşekkür ederim.:)

Amin,teşekkür ederim.
sadece o dedigim pozda benzettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri