Jem Bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Jem Bey

Son dakika: Ajda Pekkan'ın çocukluğuna inmeye çalışan psikolog, arkeolog olmaya karar verdi.

---> Jem Bey

Bazen şeytan diyo ki bırak herşeyi git yeni bi hayat kur. Melekte diyo ki; nereye gidiyon amk. para mı var

---> Jem Bey

Ünlü türk düşünürü Yonca Evcimik'in de dediği gibi; okai yamaşita kombamba kombamba okai yamaşita kombambaaaa kombambaaaa

---> Jem Bey

Bu akşam kendimi doktor yazısıyla yazılmış serdar ortaç sözleri gibi hissediyorum...

---> Jem Bey

Kalkmış bana "farmville'de karpuzları toplamama yardım et" isteği göndermiş. maraba mıyım ben, ırgat mıyım lan.

---> Jem Bey

BXwkg5-CYAArQ8R.jpg:large

olum yapmayın böyle şeyler ashdjasdhajd

---> Jem Bey

OTOBÜS BEKLERKEN;
-Devlet Hastanesi'nden geçiyor mu?
+Devlet Hastanesi'ne mi gideceksiniz?
-Yok, Çin'e gidecem de uçak ordan kalkacakmış.

---> Jem Bey

Hoşlandığı erkeği araştıran kız aynı enerjiyi harcasa coca cola nın gizli formülünü bulup köşeyi döner ama uğraşmak istemez

---> Jem Bey

Bugün eve dönerken Bellona'yla karşılaştım sağolsun eve kadar bıraktı. İyii kii ona rastladıım

---> Jem Bey

Halil Sezai, ''Tutunacak yer arıyorum, bulamıyorum'' şarkısını metrobüste mi yazdı acaba?

---> Jem Bey

Yıllardır yiyoruz ama ton balığı diye bir canlı hala göremedik. Konserve kutusunda yaşıyor sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri