100 kadına kaç yaşındasın diye sorduk tek popüler cevap aldık : "sence kaç gösteriyorum :)"
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #1 100 kadına kaç yaşındasın diye sorduk tek popüler cevap aldık : "sence kaç gösteriyorum "
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #2 ---> Jem Bey Son dakika: Ajda Pekkan'ın çocukluğuna inmeye çalışan psikolog, arkeolog olmaya karar verdi.
---> Jem Bey Son dakika: Ajda Pekkan'ın çocukluğuna inmeye çalışan psikolog, arkeolog olmaya karar verdi.
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #4 ---> Jem Bey Coca cola kutularında kendi adını arayan Selahattin amcanın umudunu getirin bana
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #5 ---> Jem Bey Bazen şeytan diyo ki bırak herşeyi git yeni bi hayat kur. Melekte diyo ki; nereye gidiyon amk. para mı var
---> Jem Bey Bazen şeytan diyo ki bırak herşeyi git yeni bi hayat kur. Melekte diyo ki; nereye gidiyon amk. para mı var
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #6 ---> Jem Bey Ünlü türk düşünürü Yonca Evcimik'in de dediği gibi; okai yamaşita kombamba kombamba okai yamaşita kombambaaaa kombambaaaa
---> Jem Bey Ünlü türk düşünürü Yonca Evcimik'in de dediği gibi; okai yamaşita kombamba kombamba okai yamaşita kombambaaaa kombambaaaa
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #7 ---> Jem Bey Bu akşam kendimi doktor yazısıyla yazılmış serdar ortaç sözleri gibi hissediyorum...
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #8 ---> Jem Bey Kalkmış bana "farmville'de karpuzları toplamama yardım et" isteği göndermiş. maraba mıyım ben, ırgat mıyım lan.
---> Jem Bey Kalkmış bana "farmville'de karpuzları toplamama yardım et" isteği göndermiş. maraba mıyım ben, ırgat mıyım lan.
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #10 ---> Jem Bey Marmaraya ilk bineceğim gün içime mayo giyeceğim dünyanın binbir türlü hali var.
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #11 ---> Jem Bey Marmaray raray sen güneş ben ay, ecdadımız da seviniyor.
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #12 ---> Jem Bey Abi seviyosan git tanış, konuş, sev, kıskan, ayrıl kafayı ye bence
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #13 ---> Jem Bey Canım ben bayram kutlamalarına katılmıyım malum hastalık var -Abdullah Gül
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #14 ---> Jem Bey OTOBÜS BEKLERKEN; -Devlet Hastanesi'nden geçiyor mu? +Devlet Hastanesi'ne mi gideceksiniz? -Yok, Çin'e gidecem de uçak ordan kalkacakmış.
---> Jem Bey OTOBÜS BEKLERKEN; -Devlet Hastanesi'nden geçiyor mu? +Devlet Hastanesi'ne mi gideceksiniz? -Yok, Çin'e gidecem de uçak ordan kalkacakmış.
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #15 ---> Jem Bey Hoşlandığı erkeği araştıran kız aynı enerjiyi harcasa coca cola nın gizli formülünü bulup köşeyi döner ama uğraşmak istemez
---> Jem Bey Hoşlandığı erkeği araştıran kız aynı enerjiyi harcasa coca cola nın gizli formülünü bulup köşeyi döner ama uğraşmak istemez
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #16 ---> Jem Bey Bugün eve dönerken Bellona'yla karşılaştım sağolsun eve kadar bıraktı. İyii kii ona rastladıım
---> Jem Bey Bugün eve dönerken Bellona'yla karşılaştım sağolsun eve kadar bıraktı. İyii kii ona rastladıım
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #17 ---> Jem Bey +Oyuncak mağazamıza hoş geldiniz ne bakmıştınız? -Oyuncak
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #18 ---> Jem Bey Halil Sezai, ''Tutunacak yer arıyorum, bulamıyorum'' şarkısını metrobüste mi yazdı acaba?
---> Jem Bey Halil Sezai, ''Tutunacak yer arıyorum, bulamıyorum'' şarkısını metrobüste mi yazdı acaba?
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #19 ---> Jem Bey Hilal hanım Merhaba. Kullandığınız maddenin adını mesaj olarak atar mısınız?
'Gülümse :D Prenses 30 Eki 2013 #20 ---> Jem Bey Yıllardır yiyoruz ama ton balığı diye bir canlı hala göremedik. Konserve kutusunda yaşıyor sanki.
---> Jem Bey Yıllardır yiyoruz ama ton balığı diye bir canlı hala göremedik. Konserve kutusunda yaşıyor sanki.