Jehovan's Nightmare

Nightmare.d

Kayıtlı Üye
Bu sayfa galiba artık benim kişisel sayfam. Bana ait ve umraım öyle kalacaktır. Bunun için elimden geleni yapmaya özen göstereceğim. Kendime ait olan bu kişisel sayfada, kendi kısa ve öz yazılarımı sizlerin önüne sereceğim. Umarım hoşlanırsınız belki ileride beğendiğim resimleride sizler ile paylaşırım.
:2:

Evet ilk yazılarımdan bir tanesi olan "Küçük şeyler" i sizlerle paylaşacağım
:151:

Küçük Şeyler~
İnsanı, hayvanları, bitkileri kısacası canlıları mutlu edenler küçük şeylerdir. Mesela en iyi arkadaşınızın sohbetlerden kopup hayattan elini eteğini çekip kendi köşesine saklanıp sonra tekrar hayata el atması, sohbetlere katılması gibi... Bazen ise hiç beklenmedik bir anda eşinizden ayrılmak durumunda kalmanız fakat sonra kendinize çok daha iyi bir sevgili bulmaktır. Bazen de yakın bir dostunuza her şeyinizi anlatıp sonra ondan kopmanız ardından ise bunun yanlış bir seçim olduğunu anlayıp tekrar o bildiğiniz sıcak limana sığınmanızdır.Ve bazen de hayattan koptuğunuz, hayatla ölüm arasındaki o incecik ipte yürüdüğünüz zamanda sizi hayata çeken sıcak bir ele tutunduğunuz ve onun sizi başka sıcak ellerle tanıştırmasıdır küçük şeyler...
Yazan:Nightmare.d
 
---> Jehovan's Nightmare

Sevgiyi red edecek güç~
Sevmek kolay, sevilmek güzel ama ya seven kişi çok yakınınsa… Onu sevmiyorsan, o senin ya da sen onun dengi değilsen… Ne yapacaksın o zaman!? Kimseyi kırmadan onu kendinden kopara bilecek misin? Bunu yapa bilecek niteliğe sahip misin, bu kadar güçlü müsün? O irade, o sözler senin kalbinde barınıyor mu? Yoksa sadece susacak mısın? İşin daha da ilerlemesine izin mi vereceksin! Bu kadar kalpsiz misin?
 
---> Jehovan's Nightmare

Bunuda burdan çok yakın bir arkadaşıma adıyacağım Selvi sana gelsin bu
İradesiz~
Göz kapaklarım uykuyla savaşırken, bende enerjimin son damlalarını bu dizelere adıyorum. Uykum çok fazla var fakat ben uyumamaya çalışıyorum. Saat beşi gösteriyor. Uyku beni çağırıyor ama teslim olmayacağım amacıma ulaşacağım. Gün doğacak öyle yatacağım! Neden mi gün doğacak? Çünkü korkuyorum korku beni amansızca esir aldı! Hep diyorum bir daha geç saatlerde korku filmi izlemeyeceğim diye ama olmuyor, olmuyor! İnsan beyni iradesiz dediğinin ardında korkusuzca cesurca duramıyor işte. Ben bir zavallıyım, sen bir zavallısın. Ama gene de birbirimize sahibiz.
 
---> Jehovan's Nightmare

İlk yazım olan;

Bu sadece bir yazı~
Sadece bir yıl kaldı sonra hepsi bitecek. Bütün o saçma sapan sevgi gösterileri son bulacak. Sadece face’te ve msn deki samimi gibi gösterilmeye çalışılan ama aslında hiç samimi olmayan, altında sevgi değilde kıskançlık ya da küçümseme yatan “Ay canım seni çok özledim.” Sözcükleri kalacak ve bende onlara samimi gösterilmeye çalışılan bir şekilde ama aslında of neden yazdı ki bu, yine ne isteyecek düşüncesiyle yanıp tutuşan bir “Bende cnm” diyeceğim
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst