Jan Polak Galatasaray'da!

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
Sarı-Kırmızılılar, Çek yıldızla görüşmelerini hız kesmeden sürdürken, Anderlecht Jan Poljak'ın ismini UEFA'ya bildirmedi. Belçika basını başarılı ön liberonun hafta içinde İstanbul'a gelip, resmi imzayı atacağını ifade etti.


Galatasaray-Jan Polak flörtü iyice hız kazandı... Teknik direktör Frank Rijkaard’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Anderlecht’in Çek yıldızı için daha önce Belçika ekibinin yöneticileri ile biraraya gelmişti. Anderlecht, Jan Polak’ın bonservis ücretini 4 milyon Euro olarak açıklarken, Galatasaray 2.5 milyon Euro teklif etmişti. Ancak henüz her şey bitmedi. Sarı-Kırmızılılar’ın, yıldız futbolcu için hafta içinde yeniden Anderlecht’li idarecilerle görüşeceği öğrenildi. Üstelik Mor-Beyazlılar, bu akşam oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesinde, başarılı ön liberonun ismini UEFA’ya bildirmedi. Bu gelişmenin arkasında yatan gerçeği ise Belçika basını açıkladı.

3 milyon Euro’luk teklif

La Meuse, Gazet van Antwerpen, De Standaard gibi Belçika’nın yüksek tirajlı spor gazeteleri, Jan Polak’ın hafta içinde İstanbul’a geleceğini ve resmen Galatasaraylı olacağını manşetlerden duyurdu. Bu oyuncuyu kadroya katmak adına Sarı-Kırmızılılar’ın, bonservis bedeli olarak Anderlecht’e 3 milyon Euro vereceği de öne sürüldü.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst