izmirliler hele bi bakin :)

yesil83

Bayan Üye
ya surekli dile getirmissimdir. Tr'ye kesin donus yapmak istedigimi surekli soyluyorum.

izmirliler belki bilir, yani izmirde ikamet edenler.
izmirde hic hollanda sirketi var mi? olmasi gerekte bilen var mi?
burdan tr ye gidersem belki hollanda sirketinde calisabilirim izmirde.

ama az biraz borcum var, borcumu bitirip ins. kesin donus yapmayi dusunuyorum.
az biraz dedigim biraz cok :)
ama devletle anlasabilirsem daha erkende tr tasinabilirim.
izmire gittigimde evde oturmak istemiyorum calismak istiyorum ve bu en iyi hollanda sirketinde calisarak olur diye dusunuyorum :)

bilen, goren var mi? :)

---> izmirliler hele bi bakin :)

Hiç bilmiyorum canım ya aklıma konsolosluklar geldi ama ? onlarda sınavla alınıyor sanırım

Aslında izmir gibi büyük bir şehirde kendine göre iş mutlaka bulursun ee çevrende var sanırım orada onlarda yardımcı olurlar işin en zor kısmı karar verip buraya gelmek sanırım

[MENTION=157694]kaff[/MENTION] sizin bilginiz varmı bu konuda ? ;)

ya surekli dile getirmissimdir. Tr'ye kesin donus yapmak istedigimi surekli soyluyorum.

izmirliler belki bilir, yani izmirde ikamet edenler.
izmirde hic hollanda sirketi var mi? olmasi gerekte bilen var mi?
burdan tr ye gidersem belki hollanda sirketinde calisabilirim izmirde.

ama az biraz borcum var, borcumu bitirip ins. kesin donus yapmayi dusunuyorum.
az biraz dedigim biraz cok :)
ama devletle anlasabilirsem daha erkende tr tasinabilirim.
izmire gittigimde evde oturmak istemiyorum calismak istiyorum ve bu en iyi hollanda sirketinde calisarak olur diye dusunuyorum :)

bilen, goren var mi? :)

kardeşim ben biraz araştırdım googleden
izmirdeki hollanda şirketleri yazarsan googleye bence yararlı olur senin için
site adreslerini atacaktım fakat reklam olur diye atmadım geniş kapsamlı araştırırsan bulabilirsin =)

kardeşim ben biraz araştırdım googleden
izmirdeki hollanda şirketleri yazarsan googleye bence yararlı olur senin için
site adreslerini atacaktım fakat reklam olur diye atmadım geniş kapsamlı araştırırsan bulabilirsin =)

Cok tsk ederim. Bende biraz dun gece baktim. Ins. Tr ye gidersem gittigimde bir sandim olur. Ilgin icin cok sagol . Ilgilenmen bile sevindirdi beni +rep

Aslında izmir gibi büyük bir şehirde kendine göre iş mutlaka bulursun ee çevrende var sanırım orada onlarda yardımcı olurlar işin en zor kısmı karar verip buraya gelmek sanırım

[MENTION=157694]kaff[/MENTION] sizin bilginiz varmı bu konuda ? ;)

Burdan pacami kurtarmaya bakiyorum :) karar vermesi kolay :) Dusune biliyormusin? 40.000 oz hollandali Tr ye goc etmis. Herkes kacma cabasinda

Google'dan önce bize mi sordun :R

Tabiiki Hayir :) once google amcaya sordum :)
Sonra size. Sonucta birebir bir sirket tanimakla google aracaligi ile bakmak farkli.
Atiyorum sen bir sirket yada Ne bilim is yeri biliyo olsan. Daha ayrintili sorabilme ogrenebilme sansim olur. Bu sebepten dolayi buraya seyettiydim :)

Tabiiki Hayir :) once google amcaya sordum :)
Sonra size. Sonucta birebir bir sirket tanimakla google aracaligi ile bakmak farkli.
Atiyorum sen bir sirket yada Ne bilim is yeri biliyo olsan. Daha ayrintili sorabilme ogrenebilme sansim olur. Bu sebepten dolayi buraya seyettiydim :)

Anlıyorum yeşil hanım :R Çok mantıklı. Umarım aradığını bulursun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri