---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? kArŞıyaKa
xxxcadixxx Bayan Üye 28 Ağu 2010 #83 ---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? izmirli değilim ama göztepe
GokTurk Kayıtlı Üye 6 May 2011 #87 ---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? Biz kötü günde kavgayı seçtik diyen amatörde bile takımının peşinden koşan göztepe diyorum.
---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? Biz kötü günde kavgayı seçtik diyen amatörde bile takımının peşinden koşan göztepe diyorum.
senanesrin Bayan Üye 6 May 2011 #88 ---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? göztepe imiş...... eşime sordum
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 12 Ağu 2015 #90 ---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? -oZKan-' Alıntı: aLayın ksk Genişletmek için tıkla ... Wuuuuh bee wutututu :3dgxn:
---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? -oZKan-' Alıntı: aLayın ksk Genişletmek için tıkla ... Wuuuuh bee wutututu :3dgxn:
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 21 Mar 2016 #93 ---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? ++ Güncel
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 22 Mar 2016 #97 ---> İzmir'in En İyi Takımı Hangisidir? Karşıyaka.