---> İzlediğim Bütün Filmler
Valla tebrikler kardeşim benim.
Ben izlediğim çoğu filmi unuturken senin puan vermen muazzam..
Gardaşım sağolasın bu güzel konu için. İzleyecek film bulamayınca senin konuya uğrarım artık. Ayrıca bu konunu ; Yer imlerinde 2. sıraya ekledim. Bu güzel konundan ötürü ; 2x +Rep :R
Takibindeyim, paylaşımlarının devamını beklerim.
Fazla bir repim yok ama verdim. Çok güzel bir konu. Ben de takip edeceğim diğer arkadaşlar gibi.
Bilmiyorum çok aşırı bir istek mi olur, eğer "vakit ayıramam" derseniz tamamen anlayışla karşılayabilirim. Fakat, 2-3 basit cümleyle, neden o filmi sevdiğinizi, nesini sevmediğinizi vb kısaca bahsedebilmeniz mümkün mü?
Konunuz ve emeğiniz için çok teşekkürler. :dusistan:
Ben teşekkür ederim :R
Filmlerle ilgili yorum yazma konusunda, hepsiyle ilgili değil ama bazılarıyla ilgili şimdilik yazmaya çalışacağım.:R
Emeğine sağlık.Güzel konu olmuş
( + )
Gardaşım sağolasın bu güzel konu için. İzleyecek film bulamayınca senin konuya uğrarım artık. Ayrıca bu konunu ; Yer imlerinde 2. sıraya ekledim. Bu güzel konundan ötürü ; 2x +Rep :R
Takibindeyim, paylaşımlarının devamını beklerim.
Tşk. Incelerim. Iclerinde izlediklerim var ama izlemedigimde birsuru filim var. Diriliş in turkce dublaji varmi? Alt yazili izlemesini sevmiyorum
hımm nasıl akllında tuttun bu kadar filmi.
Ben hatırlayamam şu zamana kadar izlediklerimi
güzel konu olmuş.
Ve dikkatimi çekti
- Aksiyon , Macera , Polisiye , Fantastik
- Romantik Komedi , Komedi
Tarzın
İzlediğim siteye baktım orada yok. Büyük ihtimalle diğer sitelerde de yoktur dublajlı.
Abla ben de 669 tane filmi tutamam zaten aklımda. IMDb diye site var belki duymuşsundur. Filmi izledikten hemen sonra o sitede puanlıyorum. Bu şekilde kaydedilmiş oluyor.
En sonda yazdığınla ilgili. O yazdıkların benim tarzım mı dedin. Yoksa hangisi mi benim tarzım diye sordun anlamadım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.