İyiki Doğdun endLesS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İyiki Doğdun endLesS

teşekkür ederim Delalcim. Mesajını gördüm ama ben mesaj atamıyorum teknik bir sorundan ondan ötürü cevap veremedim kusura bakma :R Çok teşekkürler iyiki varsın :R

topragimmmmmmmmmmm en guzel hediyeni kim aldi :p pastan neylidi :p banada kaldirdinmi:((((((((((((((

oyyyyyyy €mre'nin doqum qünüymüşşşş :) iyiki doqdun be €mre nice yıLLara iyiki warsın canım :) seviLiyosun

neysemm;​

Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın...​

12.gif

oyyyyyyy €mre'nin doqum qünüymüşşşş :) iyiki doqdun be €mre nice yıLLara iyiki warsın canım :) seviLiyosun​

neysemm;

Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın...

12.gif

:67:

Teşekkür edeim canım :R çok incesin :)

doğum günün kutlu olsun
nice hayırlı başarılı sağlıklı yıllara :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri