---> İyiki Doğdun canSu^^ (: Mutlu yıllar dostum (: Allah o gülüşünü yüzünden eksik etmesin inş.
endLesS Webmaster 15 May 2011 #21 ---> İyiki Doğdun canSu^^ Mutlu yıllar dostum Allah o gülüşünü yüzünden eksik etmesin inş.
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 15 May 2011 #22 ---> İyiki Doğdun canSu^^ Doğum Gününüz Kutlu Olsun Sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl ve ömür geçirirsiniz Daha nice nice yıllara..
---> İyiki Doğdun canSu^^ Doğum Gününüz Kutlu Olsun Sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl ve ömür geçirirsiniz Daha nice nice yıllara..
F farukTR Banned 16 May 2011 #23 ---> İyiki Doğdun canSu^^ Cansu İyiki Doğdun.. Nice yıllara Hep birlikte.
'hayaL Bayan Üye 16 May 2011 #24 ---> İyiki Doğdun canSu^^ hayırlı saglıklı mutlu uzun ömürler diliyorum ...
G Gülümse. Bayan Üye 17 May 2011 #25 ---> İyiki Doğdun canSu^^ Herkese çok teşekkür ederim biraz geç olmuş olsada. Konuyu açana çok çok teşekkür ederim hatırladığı için. GFBuqra' Alıntı: Nice mutlu senelere bebeğim.. Seni seviyorum :* Genişletmek için tıkla ... Sana ayrıca teşekkür ederim bebeğim. Seni çok seviyorum :*
---> İyiki Doğdun canSu^^ Herkese çok teşekkür ederim biraz geç olmuş olsada. Konuyu açana çok çok teşekkür ederim hatırladığı için. GFBuqra' Alıntı: Nice mutlu senelere bebeğim.. Seni seviyorum :* Genişletmek için tıkla ... Sana ayrıca teşekkür ederim bebeğim. Seni çok seviyorum :*
tufan2006 Kayıtlı Üye 18 May 2011 #26 ---> İyiki Doğdun canSu^^ doğum günün kutlu olsun cansu, nice senelere...
' Sєяєnαу ´ Bayan Üye 18 May 2011 #27 ---> İyiki Doğdun canSu^^ Biraz geç oldu snırım ama :R Doğum günün kutlu olsun tatlım :2: