İyiki Doğdun CADIII

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İyiki Doğdun CADIII

tulin ablam dogum günü kutlu olsun iyiki varsın ve iyiki bizimlesin :)

---> İyiki Doğdun CADIII

BODRUM- çok duygulandırdın beni dostum.....senin gibi doğal,içten,duygusal birini tanıdığım için ne mutlu bana.....şiirimede hediyemede bittim:) :)

ZoR çOcUq-canımsın....çok teşekkür ederim....:) :)

Bezmi$h-Amin cümlemizi....çok teşekkür ederim arkadaşım....:) :)

FuLLMooN-Ablasının balı.....ilk geldiğim günlerde bana kucak açan nadide İncim....çok teşekkür ederim.....(Bebeğim olursa adını İnci koyma sözümü hala unutmadım!)
:) :)

:106:

---> İyiki Doğdun CADIII

Canım Ben KutLamıştım Dogum Gününü.. ..:2:

Ama yine KutLamak istedim..

iyiki varsın iyiki Burdasın ..

GüzeL GünLer Hep SeninLe oLsun..:106:

---> İyiki Doğdun CADIII

BODRUM- çok duygulandırdın beni dostum.....senin gibi doğal,içten,duygusal birini tanıdığım için ne mutlu bana.....şiirimede hediyemede bittim:) :)

FuLLMooN-Ablasının balı.....ilk geldiğim günlerde bana kucak açan nadide İncim....çok teşekkür ederim.....(Bebeğim olursa adını İnci koyma sözümü hala unutmadım!)
:) :)

seviyorum seni ablam ya iyiki varsın :2: :)

---> İyiki Doğdun CADIII

FuLLMooN-Ablasının balı.....ilk geldiğim günlerde bana kucak açan nadide İncim....çok teşekkür ederim.....(Bebeğim olursa adını İnci koyma sözümü hala unutmadım!):) :)

evet bendesenin gibi şiir yazmayı cok severin senin bu mutlu gününde benden ufak bir hediye :106:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri