---> İyiki Doğdun A$Koliq ^^..:) Doğum Gununuz Kutlu Olsun Ahnfendi.
MersinLiy Kayıtlı Üye 16 May 2010 #21 ---> İyiki Doğdun A$Koliq ^^.. Doğum Gununuz Kutlu Olsun Ahnfendi.
endLess_time Banned 17 May 2010 #22 ---> İyiki Doğdun A$Koliq ^^.. Doğum gününüz kutlu olsun A$Koliq hanım.. nice mutlu yıllara...
İnci 1907 Prenses 17 May 2010 #23 ---> İyiki Doğdun A$Koliq ^^.. bebeğim geç oldu biraz ama güç olmasın oy oy oy oy bebğeim bnm doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım sen bitanesin sen süpersin sen harikasın sen benim biriciğimsin senin gibi tatlı mı tatlı bi dostum olduğu için çok mutlu ve şanslıyım bebeğim az görüşüyoruz ama aramızdaki bagı biliyorum bu yeterli çok özelsin unutma yeni yaşının sana önce saglık sonra mutluluk getirmesini diliyorum.. ailenle ve bizlerle nice güzel yaşlara aaa unutuyordum az kalsın SENİ ÇOK SEVİYORUMKİİİİİİ :50: pastan canımcım üsteki misafirlerin ama son 2 katı senle benim xDxD hediyene gelinceee
---> İyiki Doğdun A$Koliq ^^.. bebeğim geç oldu biraz ama güç olmasın oy oy oy oy bebğeim bnm doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım sen bitanesin sen süpersin sen harikasın sen benim biriciğimsin senin gibi tatlı mı tatlı bi dostum olduğu için çok mutlu ve şanslıyım bebeğim az görüşüyoruz ama aramızdaki bagı biliyorum bu yeterli çok özelsin unutma yeni yaşının sana önce saglık sonra mutluluk getirmesini diliyorum.. ailenle ve bizlerle nice güzel yaşlara aaa unutuyordum az kalsın SENİ ÇOK SEVİYORUMKİİİİİİ :50: pastan canımcım üsteki misafirlerin ama son 2 katı senle benim xDxD hediyene gelinceee
A$Koliq ^^ Bayan Üye 17 May 2010 #24 ---> İyiki Doğdun A$Koliq ^^.. MersinLiy' Alıntı: Doğum Gununuz Kutlu Olsun Ahnfendi. Genişletmek için tıkla ... Saol. blueeye' Alıntı: Doğum gününüz kutlu olsun A$Koliq hanım.. nice mutlu yıllara... Genişletmek için tıkla ... Teşekürlr. ' İnci' Alıntı: bebeğim geç oldu biraz ama güç olmasın oy oy oy oy bebğeim bnm doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım sen bitanesin sen süpersin sen harikasın sen benim biriciğimsin senin gibi tatlı mı tatlı bi dostum olduğu için çok mutlu ve şanslıyım bebeğim az görüşüyoruz ama aramızdaki bagı biliyorum bu yeterli çok özelsin unutma yeni yaşının sana önce saglık sonra mutluluk getirmesini diliyorum.. ailenle ve bizlerle nice güzel yaşlara aaa unutuyordum az kalsın SENİ ÇOK SEVİYORUMKİİİİİİ :50: pastan canımcım üsteki misafirlerin ama son 2 katı senle benim xDxD hediyene gelinceee Genişletmek için tıkla ... Canımm. Kardeslerin bitanesi .. Ablam benim .. Sende benim için çok özelsin , bitanesin , harikasınn çok seviyorum seni pasta çok gelmez mii p yerim aslında da .d Neyse saol bitanem seviliyosn çok
---> İyiki Doğdun A$Koliq ^^.. MersinLiy' Alıntı: Doğum Gununuz Kutlu Olsun Ahnfendi. Genişletmek için tıkla ... Saol. blueeye' Alıntı: Doğum gününüz kutlu olsun A$Koliq hanım.. nice mutlu yıllara... Genişletmek için tıkla ... Teşekürlr. ' İnci' Alıntı: bebeğim geç oldu biraz ama güç olmasın oy oy oy oy bebğeim bnm doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım sen bitanesin sen süpersin sen harikasın sen benim biriciğimsin senin gibi tatlı mı tatlı bi dostum olduğu için çok mutlu ve şanslıyım bebeğim az görüşüyoruz ama aramızdaki bagı biliyorum bu yeterli çok özelsin unutma yeni yaşının sana önce saglık sonra mutluluk getirmesini diliyorum.. ailenle ve bizlerle nice güzel yaşlara aaa unutuyordum az kalsın SENİ ÇOK SEVİYORUMKİİİİİİ :50: pastan canımcım üsteki misafirlerin ama son 2 katı senle benim xDxD hediyene gelinceee Genişletmek için tıkla ... Canımm. Kardeslerin bitanesi .. Ablam benim .. Sende benim için çok özelsin , bitanesin , harikasınn çok seviyorum seni pasta çok gelmez mii p yerim aslında da .d Neyse saol bitanem seviliyosn çok