---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. :)) Gözler Harikaa
yesil83 Bayan Üye 3 Eyl 2011 #42 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) ALLAH hayirli uzun omurler verip sevdiklerine seni, sevdiklerinide sana bagislasin kardesim.
---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) ALLAH hayirli uzun omurler verip sevdiklerine seni, sevdiklerinide sana bagislasin kardesim.
kursatkursat Kayıtlı Üye 6 Eyl 2011 #44 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) allah sevdiklerine bağışlasın
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #45 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) ne guzelsin sen öyle masallah tuh tuh )
EbruSh Bayan Üye 7 Eyl 2011 #46 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Tatlisin masallah ALLAH sevdiklerine bagislasin..
Sizofren Bayan Üye 7 Eyl 2011 #47 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Ayy çok tatlısın sen ya , Nazar değmesin maşallah
mojitoo54 Banned 7 Eyl 2011 #48 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Çok güzel kareler. 2. Resmin ayrı bi hoş gözüküyor. Allah Sevdiğine bağışlasın
---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Çok güzel kareler. 2. Resmin ayrı bi hoş gözüküyor. Allah Sevdiğine bağışlasın
` Feyza ~ Bayan Üye 7 Eyl 2011 #50 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Cok tatlisin canim :R Allah sevdiklerine bagislasin :R
`Ask-ı Ruya. Bayan Üye 11 Eyl 2011 #51 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Yorumlar için sağolun,fakat resimleri göremiyorum.
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Eyl 2011 #52 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Alaz' Alıntı: Yorumlar için sağolun,fakat resimleri göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Resimleri upload ettiğiniz site sorunlu sanırım. Yani çalışmıyor artık. İsterseniz resimlerinizi başka bir siteden upload edip bir daha koyun.
---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Alaz' Alıntı: Yorumlar için sağolun,fakat resimleri göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Resimleri upload ettiğiniz site sorunlu sanırım. Yani çalışmıyor artık. İsterseniz resimlerinizi başka bir siteden upload edip bir daha koyun.
`Ask-ı Ruya. Bayan Üye 11 Eyl 2011 #53 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Denedim onu ama beceremedim. :] Neyse artıkkk.
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Eyl 2011 #54 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Bildiğiniz üzere fotosuz konu olmaz. Mecburen 1 tanede olsa koymanız gerekiyor. Google ' dan resim upload siteleri diye aratın bir sürü site çıkar. Oradan birinden halledebilirsiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Bildiğiniz üzere fotosuz konu olmaz. Mecburen 1 tanede olsa koymanız gerekiyor. Google ' dan resim upload siteleri diye aratın bir sürü site çıkar. Oradan birinden halledebilirsiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
`Ask-ı Ruya. Bayan Üye 11 Eyl 2011 #55 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Biliyorum,tekrar denicem sağolun.
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Eyl 2011 #56 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Alaz' Alıntı: Biliyorum,tekrar denicem sağolun. Genişletmek için tıkla ... Ne demek görevimiz. Son olarak, hızlıresim sitesinden fotolarınızı kolayca upload edebilirsiniz.
---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Alaz' Alıntı: Biliyorum,tekrar denicem sağolun. Genişletmek için tıkla ... Ne demek görevimiz. Son olarak, hızlıresim sitesinden fotolarınızı kolayca upload edebilirsiniz.
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Eyl 2011 #58 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Anlayışınız ve uğraşınız için teşekkür ediyorum. Allah ailenize bağışlasın.
---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Anlayışınız ve uğraşınız için teşekkür ediyorum. Allah ailenize bağışlasın.
`Ask-ı Ruya. Bayan Üye 11 Eyl 2011 #59 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Rica ederim,amin cümlemizi. :]
' Kontes.. Bayan Üye 11 Eyl 2011 #60 ---> -İyi Kötü Yorumlarınız İçin;Alaz. ) Güzelsin canım Allah sevdiklerine bağışlasın