İyi Ki DoğDun Özkan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İyi Ki DoğDun Özkan !

Askerde Bile Bizi Soruyorsun , Doğum Günün Kutlu Olsun Abi , Nice Senelere Hep Beraber İyiki Doğdun..

İlayda - Ediz .

doğum gününkutLu oLsun özKan abi
nice mutLu seneLeree
aLLah ayırmasın :)

doğum günün kutlu olsun

Gonul ısterde aynı gun vermek cevap ancak malum askerlık ancak guzel bır anımı paylasabılırım...

askerde normal aksam iştiması alındı.. gece yorgun ve halsız koğusuma gırdım ışıklar sondu ve aynı anda herkes bagırmaya basladı.. ıyı dogun ozkan dıye 30 gun gıbı kısa bır surede... boyle bırseyle karsılasmak benı mutlu ettı ama bu bırazda ınsanın kendınden kaynaklandıgından dusunuyorum nerede olursen ol sen ıyısen etrafındada kalıcı dostlar ve ınsanlar edınırsın..

en yakın surede gorusmek uzere..

şafak: 429 =)

Gonul ısterde aynı gun vermek cevap ancak malum askerlık ancak guzel bır anımı paylasabılırım...

askerde normal aksam iştiması alındı.. gece yorgun ve halsız koğusuma gırdım ışıklar sondu ve aynı anda herkes bagırmaya basladı.. ıyı dogun ozkan dıye 30 gun gıbı kısa bır surede... boyle bırseyle karsılasmak benı mutlu ettı ama bu bırazda ınsanın kendınden kaynaklandıgından dusunuyorum nerede olursen ol sen ıyısen etrafındada kalıcı dostlar ve ınsanlar edınırsın..

en yakın surede gorusmek uzere..

şafak: 429 =)

Harbiden Cok Mutlu Etmıstır Senı , Çok güzel Valla ..

Beklıyoruz abı safak 428

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri