Kutlama İyi ki Doğdun Hayatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses

17021636_10210294482492826_4246250187106062608_n.jpg

Sen, Bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim...Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya razıyım...

Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için, hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım..

İyi ki seni tanımışım iyiki birlikte olmuşuz iyi ki evlenmişiz.. İyi ki Elif Ülküye Sahibiz.. :)

Mutluluğumuz Daim Olsun Hayatımmmm

Ömrünün en güzel yıllarını benimle geçirmen dileğiyle iyi ki doğmuşsun sevgilim.

nickcenter_1457430746176.jpg
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Son düzenleme:
Doğum Günün kutlu olsun Kubilay abi. Hayırlı sağlıklı güzel ömürlere inşAllah :)

17021636_10210294482492826_4246250187106062608_n.jpg

Sen, Bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim...Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya razıyım...

Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için, hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım..

İyi ki seni tanımışım iyiki birlikte olmuşuz iyi ki evlenmişiz.. İyi ki Elif Ülküye Sahibiz.. :)

Mutluluğumuz Daim Olsun Hayatımmmm

Ömrünün en güzel yıllarını benimle geçirmen dileğiyle iyi ki doğmuşsun sevgilim.

nickcenter_1457430746176.jpg
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Hayatımın anlamı

sen bana allahın bir hediyesisin iyiki seni bana layık görmüş iyiki birlikteyiz iyiki seninleyim

Mutluluğumuz daim olsun olsun sevdaluk um

İyiki doğmuşum teşekkür ederim :)

Seni seviyorum

Nice yıllara kardesım allah mutluluğunuzu daim etsinn..

Sağolasın kardeşim amin inş..

Ailenle birlikte mutlu yillar abi.. :)

Teşekkür ederim :)

Doğum günün kutlu olsun :R

Teşekkürler :R

Doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara.

Amin kardeşim teşekkür ederim

mutlu yıllar. :Ü

Teşekkürler :R

Doğum gunun kutlu olsun
Kubilay kızınla eşimle hep mutlu olursunuz

Sağolasın fatih amin inş.

Doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara :)

Amin kardeşim Teşekkür ederim :)

Doğumm günün kutlu olsun koçerooo :D

Vay kimler burdaymış teşekkür ederim bro :D

Doğum Günün kutlu olsun Kubilay abi. Hayırlı sağlıklı güzel ömürlere inşAllah :)

Sağolasın kardeşim inşallah.

---> İyi ki Doğdun Hayatım

En minik aile bireyinizle birlikte nice sağlıklı,neşeli mutlu bir hayat sürün inşallah.Nice senelere : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri