---> İyi geceler Arkadaşlar
Eveett tekrardan meraba herkese.Size hayat hikayemi anlatarak oluşum ve gelişme evrelerimden söz ederek giriş gelişme ve sonuç bölümü şeklinde kendimi tanıtmaya çalışacağım
Sıkılırsanız eğerr okumak zorunda değilsiniz ama bence denemeye değer
Ben 3 aralık 1987 yılında o kış kıyamete rağmenn güneşinn aldatıcı yüzünü gösterdiği akşamüstü saat 3 civarındaa buu dünyaya ıngaaaa ıngaaaa diye merhaba demişimmm.Bu güzelll ve bi o kadarda sancılı olay bütün aileyi sevince boğmuşş çünkü ailemizin ilk çocuğuymuşumm:8:
Küçükken çamurla oynamayı kar yağınca elime aldığım bi çuvalla yüksek yerlerden kaymayı çok severdimm.fırfırlı elbiselerim rengarenk tokalarım ve barbie bebeklerimle çıtı pıtı bi kız imajındaydımmm :2:halada öyleyim sanırsam :150:
anasınıfı ilkokul dönemlerimde beslenme saatlerini hiç sevmezdimm yiyeceklerimi büyük bi paylaşma ruhuyla arkadaşlarımla paylaşırdım onlarda bu durumdan pek şikayetçi sayılmazlardı hani .tenefüslere koşarak çıkmak terli terli su içmek ve ödevini tenefüs aralarında yapmak en büyük hobilerimdi
ortaokula gelince kendimi büyük abla gibi hissetttim ne günlerdi beee
ortaoukul ve lise dönemlerim çok hızlı ilerledi.Kopyalar ,flörtler,okulu kırmalar ,öğrenci toplulukları filan derkeenn nasıl oldu nerde oldu hangi arada oldu bilmem bbide baktım ünv ye gelmişimmm kampüsteyim
ortamın şaşkınlığını üzerimden atma tam 1 yılımı aldı hahaha.işkence gibi geçen 1.5 saatlik dersler despot hocalar ve çoğu zamann sinir hapları ile ayakta duran kendini psikopata bağlamış arkadaşlarımın arasındaa 3.5 yılı geçirdimm
Şuandada 4.sınıfın 2. dönemine başlamak üzereyimmm
İlerdeki en büyük amacım vatana millte hayırlı güzel bi coğrafya öğretmeniolabilmek :2: İşimi hakkyıla yerinde getiremiceksemde Allah bana bu işi yapmayı nasip etmesin ne diyimm hak etmek lazım aldığın maaşı :69:
Sabırla okuduğunuz için teşekkürlerrrr :106::106::50: