İTlerinde Kırmızı Çizgileri VarMIŞ

endLesS

Webmaster
Kürtlerden kırmızı çizgi uyarısı!
DTP'li SÖZDE vekil Ata, bize kimse Türküm zorlaması yapmasın dedi!

101563.jpg

Demokratik Toplum Partisi Batman SÖZDE Milletvekili Ayla Akat Ata, Kürtlerin 'Türküm' demeye zorlanmaması gerektiğini söyledi.

Batman Belediyesi Konukevi'nde konuşan Ata, Kürt sorununa ilişkin ortaya konulan kırmızı çizgilerin tartışılması gerektiğini ileri sürerek, ''Diyarbakır'da kucaklaşan ailelerin televizyonları başında izleyenler tarafından nasıl coşku ve gözyaşı ile izlendiğini hepimiz gördük'' dedi.

İTLERİNDE de kırmızı çizgilerinin olduğunu belirten Ata, ''Hiçbir süreçte ben dilimden ve kültürümden vazgeçerim demedi Kürtler. Bunlar Kürtler için kırmızı çizgilerdir. Ama özerklik projesine biz Türkiye'nin demokratikleşme sürecidir dedik. Bir takım kırmızı çizgiler DTP tarafından masaya yatırıldı ve dendi ki; Türkiye'de demokratik özerk bölgeler olabilir bu bölgelerin resmi dili Kürtçe olmak kaydıyla yerel dillerin eğitimin öğretiminin ve kamuda kullanımının önü açılabilir. Biz tüm Türkiye'de resmi dil Kürtçe olsun demiyoruz. Kürtlerin bulundukları bölgede resmi dil Kürtçe olsun'' dedi.

''Süreç bir yok sayma, tekleştirme, tek sayma mantığı ile devam ederse, bunun çözüm değil çözümsüzlük süreci olacağını' savunan Ata, ''Kürtler 'Türküm' demeye zorlanmamalı. Türkiyeli Kürtler olarak, Türkiyeli vatandaşlar olarak bu ülkenin vatandaşı olarak sunulacak her türlü katkının tarafı olabiliriz. Eğer bu süreç bir yok sayma, tekleştirme, tek sayma mantığı ile devam ederse bu sürecin çözüm değil çözümsüzlük süreci, hem de çok daha ağır sonuçlarının olabileceği bir sürecin başlangıcından ibaret olacağını düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

---> İTlerinde Kırmızı Çizgileri VarMIŞ

valla Sözde Vekil Bozuntusu Sen Ister De Ister Deme Türküm Demek Zoruna Gidiyosa Bu Millet Dedirmesini Bilir.
Demiyonmu Kapı Orda Zorlan Tutan Yok Vatansız Itlerin Hali Malum Ne Olduna Adı üstünde Vatansız Köpeksiniz Siz Dünyanın Gözünde Tarihe Bakın Bi Her Yeriniz Her Yanınız Kaleslik Dolu Dünya Neoldunuzu Biliyo Sizden Cok Iyi Satılık Köpek Olur Maşasınız Siz Yabancı Devletlerin Köpek Oglu Köpekler!
Kürt Kardeşlerımızın Tırnağı Olmasınız Sizler Kürtlük Adı Altında Iş Yapıyonuz Köpekler! Sonrada Kürtlerle Neden Sorun Oluşuyo Dıye Konusuyorlar.
Ak Partıyı Kapatmaya Calısacaklarına Sunlara Dava Acsalar Olmaz Gözleri Yukarda Hep.

Son düzenleme:

valla Sözde Vekil Bozuntusu Sen Ister De Ister Deme Türküm Demek Zoruna Gidiyosa Bu Millet Dedirmesini Bilir.
Demiyonmu Kapı Orda Zorlan Tutan Yok Vatansız Itlerin Hali Malum Ne Olduna Adı üstünde Vatansız Köpeksiniz Siz Dünyanın Gözünde Tarihe Bakın Bi Her Yeriniz Her Yanınız Kaleslik Dolu Dünya Neoldunuzu Biliyo Sizden Cok Iyi Satılık Köpek Olur Maşasınız Siz Yabancı Devletlerin Köpek Oglu Köpekler!
Kürt Kardeşlerımızın Tırnağı Olmasınız Sizler Kürtlük Adı Altında Iş Yapıyonuz Köpekler! Sonrada Kürtlerle Neden Sorun Oluşuyo Dıye Konusuyorlar.
Ak Partıyı Kapatmaya Calısacaklarına Sunlara Dava Acsalar Olmaz Gözleri Yukarda Hep.

Ayakta ...
:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ya şuna bak vekilmidir ne halttır o üstündeki elbisenin parasını bile biz veriyorz kalkmış çizgiden bahsediyo sen bu ülkede barın karnını doyur sora zorlama yapmayın de valla eşşek gibi diceksin..kürtlerin bulunduğu yerde resmi dil kürtçe olcaksa o zaman türkiyenn tamnda resmi dil kürtçe olur bu neden bahsediyo ya zeka kapasitesi o kdr işte pis vatan hainiiii

Ya şuna bak vekilmidir ne halttır o üstündeki elbisenin parasını bile biz veriyorz kalkmış çizgiden bahsediyo sen bu ülkede barın karnını doyur sora zorlama yapmayın de valla eşşek gibi diceksin..kürtlerin bulunduğu yerde resmi dil kürtçe olcaksa o zaman türkiyenn tamnda resmi dil kürtçe olur bu neden bahsediyo ya zeka kapasitesi o kdr işte pis vatan hainiiii

Canımız terörden bu kadar çok yanarken neden hala Bu Şerefsizlerin propagandaları ile günümüzü zehir ediyoruz. Uyanın halkım uyanın. D insiz T oplum P artisinden Olanlara Dıyorum. Ermeni mi Müslüman mı Kürt mü arapmı O Bıle Bellı Degıl Daha.Turkler Sızı Sevmıyo Dıyenlere Kanmayın. Karına Cocuguna Zarar Verırız Dıyenlerden Olmayın. Tehditle hile ile bu iş olmaz!

Dağdakiler Tarafından Sorguya diye çoğunuz korkuyorsunuz. Diliniz, eliniz, kolunuz, yüreğiniz bağlı. Peki ya geleceğimiz ne olacak, çocuklarımız laikliğin ne olduğunu bilmeden mi büyüsün? Biraz okuyun araştırın cahil kalmayın. Sağ Sola Bakın, Bu Lüx Hayatı Sızde Yasayın, kaldırın başınızı dimdik! Vatanı sattırmayın, sattıranları satın!

Bayrak için vatan için, 15 Ay gece gündüz nöbet Tutanlar Var Ornek Ozkan Abımız Gıbı Kac Tane Daha Abımı Sayabılırım Mustafa ABim Mesela Bosunamı Şırnakda Sıcak Catısmalara Gırıyo? Onlar Sızın Icın Cıkıyor bu dağlarda. 2 çapulcuya mı teslim edeceğiz bu vatanı? Asla…

Ne Mutlu Türk’ üm Diyene ! ... İşte bunu korkmadan söyleyin… Söylüyorsanız zaten sizde Türksünüz! Söylemiyorsanız insan bile değilsiniz…

Bu Ülkeyi Almaya Calısanlarada Bu Vatanı .... Veririz!
Ülkeyi Bölmeye Calısanlara GÖK girsin KIZIL Çıksın!

Bu Kürt diye geçinen, ermeni bozması PKKlılar a fırsat vermeyelim halkı temsil ediyoruz diyip meclise gelirler bir sürü insanın ölmesine sebep olurlar bu ülkenin ekmegini yiyeceksin bu ülkenin en tepesinde mecliste vekil olacaksı n10 milyar maaş alacaksın sonrada ülkeyi ikiye bölmeye calışacaksın biz kürtleri hç bi zaman azınlık olarak kabul etmedik ki kardeş olarak kabul ettik buna rağmen bu dtp li pislikler kalkıp bize kafa tutmasın o kafaları koparmasınıda bilirler;)bu vekil bozuntusu gibi üç ,beş çapulcuya da meydanı bırakmayız..

Biz karakollarda nice ''Ne Mutlu Türküm diyene'' dedirttik.Kimse şu anki pozisyondan yararlanıpta zıvanadan çıkmasın.Her gün birinizi bir gün hepinizi diye bir söz var..

Eğer bu süreç bir yok sayma tekleştirme tek sayma mantığı ile devam ederse bu sürecin çözüm değil çözümsüzlük süreci hem de çok daha ağır sonuçlarının olabileceği bir sürecin başlangıcından ibaret olacağını düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

Sen kimsin ; kimi tehdit ediyosun ?

bu ülkede kimseye zorla bu ırktan olacaksın bu dili kullanacaksın bu şartlarda yaşayacaksın diyemez.

kürtler türk olmayı reddiyolarsa bırakın olmasınlar . kimseyi zorlayamassınız

яojвiи нewαL~;1966900' Alıntı:
bu ülkede kimseye zorla bu ırktan olacaksın bu dili kullanacaksın bu şartlarda yaşayacaksın diyemez.

kürtler türk olmayı reddiyolarsa bırakın olmasınlar . kimseyi zorlayamassınız
La kardeşim zorla zıvanadan çıkartıyosunuz adamı. Bu ne ya ?
kürt zaten Türk'tür.
Türk'ü beden olarak düşünün. kürt , laz , çerkez , zaza vs... Bunlar el , bunlar kol , bunlar aza...

iyide türkiye de yaşayan biri tabiki türkiyeli ama türk değilse neden türküm desinki bence bu apayrı bir saçmalık siz türk olmasanız dermisiniz ben türküm diye.yanılmıyosam türkler orta asyadan gelmiş oğuz boyundan ama biz oradn gelmedik mezopotamyalıyız ayrıca kökenizmide çok farklı dilimzde tabiki bu ülkenin kanununa ve değerlerine hep birlikte sahip çıkıcaz ama ama olmadığım bir şeyi neden kabul edeyim?Ben sadece TÜRKİYELİYİM AMA KÜRDÜM inkarmı edelim gerçekleri?

iyide türkiye de yaşayan biri tabiki türkiyeli ama türk değilse neden türküm desinki bence bu apayrı bir saçmalık siz türk olmasanız dermisiniz ben türküm diye.yanılmıyosam türkler orta asyadan gelmiş oğuz boyundan ama biz oradn gelmedik mezopotamyalıyız ayrıca kökenizmide çok farklı dilimzde tabiki bu ülkenin kanununa ve değerlerine hep birlikte sahip çıkıcaz ama ama olmadığım bir şeyi neden kabul edeyim?Ben sadece TÜRKİYELİYİM AMA KÜRDÜM inkarmı edelim gerçekleri?
hahahahahahahahaha

Bu kadar komik bi fıkra okumamıştım , yazarı kim acaba bu fıkranın xD

Dalgacı seniiii.... Rolünü güzel yapıyorsun güzel...

Onlarin pek yakinda kendileri "Biz zaten Turktuk" diyecegi gunler yaklasiyor?????

©ﻕΞתς яΞiš;1966968' Alıntı:
La kardeşim zorla zıvanadan çıkartıyosunuz adamı. Bu ne ya ?
kürt zaten Türk'tür.
Türk'ü beden olarak düşünün. kürt , laz , çerkez , zaza vs... Bunlar el , bunlar kol , bunlar aza...

Ulan ben kürdüm ve senin gibi bir faşist türk olacağıma ölürüm daha iyi ayla akat ataya kurban olasınız emi
biji KÜRT BİJİ KÜRT.. TU BİMRİ

hiç tartışmaya girmeyeyim ama hainin en iyisi ölüsü deil doğmamışıdır bence vede şu bize faşist diyenlere cevap olarak şunu diyeyim faşistin öz anlamını öğreninde ondan sonra kullanın kelimeleri şunu da söyleyeyim ben faşistim ;)

alıntı yaptığım kişi belli sen neden olaya atıldın ki... birde kendini faşist diye tanımlamış.. cahil

alıntı yaptığım kişi belli sen neden olaya atıldın ki... birde kendini faşist diye tanımlamış.. cahil

cahil de aynaya bak bakalım ne görecen bide TÜRK dediğin sadece bir kişi değildir sen zencimisin kara cahil

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri