İtiraf

---> İtiraf

Ne kadar civiksiniz lan surada bi konu acilmis adiniza :s
Dusuncelerin icin tesekkur ederim kendim ve onlar adina amor xD

---> İtiraf

Diyene bak diyene bak o cümleyi kurana bak

Azer Bülbül geldi aklıma arkadaş, Allah rahmet eylesin, özledik.

---> İtiraf

Teşekkür faslını sana bırakmıştık ): Ne kadar düşüncesiz insansın.
[MENTION=17366]Buğra[/MENTION] Bu sefer yumuşak yaptım :Ç

---> İtiraf

evet, bende katilyorum.
bende [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ve [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] i cok birbirine benzetiyorum. tarzlari tamamen ayni. ayni senin yukarda kast ettigini hissettigini stinko ve joker icin hissediyorum.
ikisinide tanidigimdan beri ikiside ikiz kardes gibi :)
ikiside eglenceli, oyun seven ve baslarina bela olduklarim :) basa bela olma konusunda jokerin daha cok basina belayim :) ama ikisinide (c'abonbo ve mastor) cok seviyorum...
yukardaki 4 lunun ikisinide cooook ama coook seviyorum diger ikisinide (bugra ve altmisbir) seviyorum sadece :)

Son düzenleme:
---> İtiraf

evet, bende katilyorum.
bende [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ve _jok3r_ i cok birbirine benzetiyorum. tarzlari tamamen ayni. ayni senin yukarda kast ettigini hissettigini stinko ve joker icin hissediyorum.
ikiside eglenceli, oyun seven ve baslarina bela olduklarim :) basa bela olma konusunda jokerin daha cok basina belayim :) ama ikisinide (c'abonbo ve mastor) cok seviyorum...
yukardaki 4 lunun ikisinide cooook ama coook seviyorum diger ikisinide (bugra ve altmisbir) seviyorum sadece :)

Hım evet onlarda benziyor olabilir. Hiç düşünmemiştim. :pp

---> İtiraf

evet, bende katilyorum.
bende [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ve _jok3r_ i cok birbirine benzetiyorum. tarzlari tamamen ayni. ayni senin yukarda kast ettigini hissettigini stinko ve joker icin hissediyorum.

hıcteee bıleee :M :D o bana benzemeye calısıoo olabılır :D:D

---> İtiraf

Olm nerelerdesiniz ya )): [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] [MENTION=17366]Buğra[/MENTION] [MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri