itiraf :(

---> itiraf :(

oh beeee deyip koca ağzımla kocaman gülümsedim ((:) çok mutlu oldum bulunduğuna her yorumda kötü oldum gerçekten...

yardımlarınız ve morel verıcı dusuncelerınız ıcın saolun arkadaslar gercekten cok tesekkur ederım dun sabah oglenden berı ömrumun yarısı gıttı valla dunden berı aralıksız aramaktan öldüm resmen allah kımseye bole bısı vermesın tv lerde gorurdum basımıza geldı ve sans eserı buldum bugun.kısacası bugun ev cenaze evı gıbıydı.tvlerede vermıstık haber kardesımı bulduk eve geldım 10 dk sonrada tvlerde haberlerde cıktı bu sefer butun tanıyanlar eve geldı ama ozamana kadar bulmus olduk mıllet anca evlerıne gıttı bugun unutulmaz ya of . tekrar tesekkurler arkadaslar.

dun gece sakaryanın kurtulusuydu kutlamalar falan vardı oraya gıtmıs gece o kızın yanında kalmıs kız zorla goturmus kardesımı bırak merak etsınler demıs kızda akıl hastası hap bagımlısı pıknık alanı var burda ordan geceyım dedım bı baktım orda oturuyolar o kızı gorunce tepem attı zaten sınırden solemesı ayıp öldüresiye dövdüm :mad: ama kız benı takmadı bıle tam kafayı bulmus kız sonra aılesıne getırdım aılesı umursamıyor bıle kızı olseydın keske dıyolar sonra dovdugumede pısman oldum ama okadar ömrümü yedıler 29 saat nedemek yaa neyse bugunude atlattık ya sorunsuz buna sukur.

dun gece sakaryanın kurtulusuydu kutlamalar falan vardı oraya gıtmıs gece o kızın yanında kalmıs kız zorla goturmus kardesımı bırak merak etsınler demıs kızda akıl hastası hap bagımlısı pıknık alanı var burda ordan geceyım dedım bı baktım orda oturuyolar o kızı gorunce tepem attı zaten sınırden solemesı ayıp öldüresiye dövdüm :mad: ama kız benı takmadı bıle tam kafayı bulmus kız sonra aılesıne getırdım aılesı umursamıyor bıle kızı olseydın keske dıyolar sonra dovdugumede pısman oldum ama okadar ömrümü yedıler 29 saat nedemek yaa neyse bugunude atlattık ya sorunsuz buna sukur.

böyle bi aileden ne beklenirki :eek: sanırım bnde deli olurdum böyle bi ailenin evladı olsaydım
bulunmasına sevindim
ama kızı keşke dövmeseydin

Gözünaydın ..

Allah Kimsenin Başına Böyle Şeyler Vermesin Çok Kötü ..

Gelmiş Geçmiş Olsun..

semih cok sevindim ßuLnduquna duaLarımız hep sizinLydi ve sonunda kabuL oLdu geçmiş oLsn..
okadar cok sevindimki anLatamam ya:)

inşLh bidaha kardeşini öyLe özürLü insanLrLa dışarı gndrmezsiniz Lekide 13 yaşındaki ßir kız cocuqunu tek başına qöndermezsiniz ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri