Itiraf xD

---> Itiraf xD

...insan sigarayi biraktiktan bir zaman sonra yahu keske $u kadar yil evvel biraksaydim niye birakmadim diye pisman oluyor,,ata sozleri bosuna degildir,zararin neresinden donulurse kardir derler,evet sigara icmek vucuda zarardir etrafimizdaki insanlara zarardir, kesemize zarardir.
icme arkadas icersen yillar sonra zararini cok aci sekilde cekersin.

---> Itiraf xD

...insan sigarayi biraktiktan bir zaman sonra yahu keske $u kadar yil evvel biraksaydim niye birakmadim diye pisman oluyor,,ata sozleri bosuna degildir,zararin neresinden donulurse kardir derler,evet sigara icmek vucuda zarardir etrafimizdaki insanlara zarardir, kesemize zarardir.
icme arkadas icersen yillar sonra zararini cok aci sekilde cekersin.

Haklisin Abi

Bagimlilik Kötü Bisi ...

---> Itiraf xD

"Bagimlilik Kötü Bisi ..."

Evet, bizlere ne kadar zeki olduğunuza dair bir manevra yaptınız Locke hanım...
Sigaradan önce gelmektedir bağımlılık ve bağımlılığa dair kötülük, zarar ve ziyan...
Bu bağlamda, evvela insan sigaradan ziyade, hayatında bağımlılıklara yer vermemeli; diğer bir ifadeyle, hayatındaki tüm bağımlılıklara son vermeli. Nitekim bağımlılık, ister kişiye dair olsun, ister maddeye dair olsun, kişi için bir mani ve zaaftır.

---> Itiraf xD

Evet, şöyle bir düşündüm bugün sabahleyin, çıkmayı ayrılmayı düşündüğümden bu yana. Ortaya koyduğum bir söz var mı. Sanırım, burada bir 40 gün sonra görüşürüz ifadem var. Ve sanırım daha süresi dolmadı. Fakat ben inanıyorum ki, locke o zamandan bu vakte sigara içmedi ve bundan sonra da içmeyecek. Çünkü kendisinde böyle bir istek olduğunu göstermişti bizleri, bırakmaya yönelik. Bir irade hakimiyeti ile örnek bir tavır ortaya koyduğuna inanıyorum.

---> Itiraf xD

Buraya ''arkadaşlar dayanamdım içtim :( Çok çekici duruyodu meret'' itirafınıda bekliyoruz xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri